Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.7.2007 19:42:59
|
|
|
|
pikovit
|
Citrončica ne bodi no tako žalostna .Tudi za nas bo enkrat posijalo sonce brez skrbi.Samo ne obupat.Vem da so te besede tako zlajnane ampak kljub temu.V življenju imaš vedno 2 varianti.Dobro in slabo.Vedno se odloči za dobro pa je življenje vedno lažje in lepše.Pa četudi moraš včasih jokati,da se počutiš bolje.Pa to je vse tako življensko.UŽIVAJ!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.7.2007 22:23:04
|
|
|
|
gold fish
|
Roda17 - se kar podpišem pod ta tvoj post..... .... Pa še kako res je vse to, kar si tu napisala.... Punce, uživajte poletje ..... akcijo nadaljujemo avgusta... Pozdrav vsem. Ribica
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 26.7.2007 22:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, definitivno se moramo srečati, da ti podam informacije iz prve roke. Jaz sem se poročila lani na Mauriciusu, potem pa sva se ustavila še v Dubaju. Vse je bilo nepozabno. S katero agencijo pa boš šla?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 27.7.2007 6:23:13
|
|
|
|
citrončica
|
Pikovit, ,hvala ti, saj nisem žalostna,le vsi prejšnji posti so me ganili,ko v vsakem najdeš delček sebe... Raje se pogovarjajmo o morju,ja o Mauriciusu npr. ,ful mi je všeč ideja,da se greš poročit tja....in Roda ti bo dala vse info!! Super!! Zdaj pa šibam delat,tako da en lep dan,naj vam služba hitro mine,potem pa vikend!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 28.7.2007 20:21:13
|
|
|
|
konina
|
Pozdravljene, upam, da me še niste pozabile. Moj dopust je končan. Saj je bil res dolg, kajne. Tri tedne sem se grela na soncu in dala možgane na off. Lažem dva tedna, saj je 5. dan po Et moja že pokazala rožičke, sedmi dam pa je prišla v hudem izlivu. Tako, da sem dopust začela v solzah in obupu. Končala sem malo bolj optimistično, čeprav še vedno ne vem kako bomo naprej. Še vedno zbiram in nabiram v koš voljo in moč za nov postopek. Vsem, ki vam je v tem času uspelo čestitam in držim pesti, da boste uspele vse do konca. Tistim pa ki ni uspelo ali pa celo je uspelo, pa se je prekinila, pa pošiljam koš objemov in veliko upanja, da bo naslednjič rezultat pozitiven in bojo naše ostale z nami. Meni je žal najbolj zato, ker sem sama pri sebi vedela, da mesec za ET ni pravi, saj je O zamujala in ni bilo vse tako kot je treba. Ampak upanje je bilo preveliko in sem šla do konca. Naslednjič bom poslušala svoje telo in prekinila, če ne bo vse v redu. Sedaj se moram javiti v LJ in ne vem sploh kako gre to naprej za drugi postopek. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 28.7.2007 22:38:19
|
|
|
|
konina
|
No, lepa reč. jaz sem z dopusta ve ste pa ušle. Sedaj pa ne morem klepetati. No, upam, da ste kje na lepšem in da maksimalno uživate. LP, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.7.2007 10:55:10
|
|
|
|
zalazoya
|
hoj jaz tudi z dopusta. Vidim da uživate nekje na morju in prav je tako saj bo kmalu čas za nove boje. Konina ne sekiraj se z eskimčki je vedno manj možnosti. Meni je Reš rekel da naj si pri ET zamrznjenih vzamem raje kot presenečenje, ker so možnosti res majhne. Sem šla štirikrat na ET zamrznjenih - brez veze - če mene vprašaš samo v nov postopek nisem mogla, se pravi ga bom imela sedaj avgusta po 6 mesecih. Ti se malo odpoči in naroči na nov postopek. Bo vse OK. Držim pestke zate. čau
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 29.7.2007 12:52:20
|
|
|
|
konina
|
zalazoya, pozdravljena. Upam, da je bil dopust koristen in si se odpočila. Ja, saj vem, da so eskimčki manj uspešni. Ampak biologinja je rekla, da sta tako lepa, da sem nehote povečala upe. Ja, sedaj sem še na počitnicah in bom o tem razmišljala v jeseni. Samo naročiti se moram. Gita, uspela sem prebrat tale naš forum in sem videla, da tudi tebi ni uspelo. Žal mi je, saj sem upala, da boš vsaj ti srečnejša. Držim pesti za nov postopek in upam, da bo zadnji, ki ga boš dala skozi. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.7.2007 12:32:15
|
|
|
|
pikovit
|
Hellllooooo kje pa ste vse?A vas je vreme v slabo voljo spravil al kaj?A ste vse na dopustu ? Pa nič .Javite se kaj.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.7.2007 13:04:15
|
|
|
|
GITA14
|
ja midva sva res mela vikend odklop na morju, zdej pa še 14 dni delamo potem pa na zaslužen dopust v dubrovnik, sej ne za dolgo. a je zdej kera sploh v postopku???? lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.7.2007 13:08:12
|
|
|
|
pikovit
|
po mojem ne ker zdaj je čas dopustov,vsaj za dr. Reša in GK Ljubljana.Lahko pa se kar tako malo javite in poveste kako ste se mele na dopustu in kam ste šle.Matr kva tle pada in grmi
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.7.2007 13:27:20
|
|
|
|
GITA14
|
pr nas v posavju pa je sam zelooo mrzlo, ne vem če mamo 15 stopinj pa ful mrzlo piha, padalo je pa menda sam pol ure a tud reško zdej ne dela na novih , sm misnla, da sam v gk lj ne. jaz sem se pa že skor minsnla poklicat k njemu na eno samoplačniško, če bi bla kej hitej na vrsti, pa sem pol rekla da grem zdej še enkrat v gk lj potem pa če mi spet ne rata grem pa malo še h komu drugemu na pregled, ker več glav več ve. Upam, da ne bom rabla it drgam, pustimo se presenetiti. pupike bodimo močne, ker tud me bomo enkrat pršle na svoj račun
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.7.2007 14:15:49
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,tole kislo vreme,pri nas pada,kot za stavo,malo bolj in malo manj,neha pa ne.. Pravijo,da bo jurti bolje..upam,ker kar ni razpoloženja,če vsaj malo sonček na posije ! Jaz sem tudi še med tistimi,ki čakam na zaslužen dopust,pa bom mogla še 1mesec počakat-saj bo hitro,še 15-ega je praznik,da smo frej...pa bo september tu, ko pa pridem nazaj,imam pa v LJ razgovor,prijavljena sem pa itak že za naslednji postopek... Upam,da bo september in potem oktober spet tako uspešen,kot maj-junij...tu se je res kar nabralo letos,ne?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 30.7.2007 23:45:59
|
|
|
|
pikovit
|
Ja Citrončica iz tvojih ust v božja ušesa in v nas. Tudi jaz grem septemra toda tokrat grem prvič k Rešu .Po 4 ivf,2 zamrznjenčki,2 spontančki in to je že vse skupaj cca. 4-5 let(Ljubljana) same medicine gremo zdaj k njemu.Da vidimo če njemu kaj rata.Gita in Citrončica želim vama da vam čimhitreje minejo dnevi do dopusta. Kaj je zdaj punce kaj bo z našo .A se bomo raje zmenile konec avgusta oz. začetek septembra?Če ste za se lahko dobimo.Bomo na vezi. Jutri vam želim manj deževen dan.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 8:47:32
|
|
|
|
koala
|
Itak da bo jesen uspešna, jaz to že čutim, drugo leto bo guuuužva v porodnišnicah. Ja za srečanje bo treba nekaj doreči.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 12:27:00
|
|
|
|
pikovit
|
Ajojo sem vam hotela podariti nekaj lepega,pa ni šlo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 12:30:44
|
|
|
|
pikovit
|
Ej punce kaj pa če bi se mal prestavle na avgust ???????? Maja in junija že konec tudi julija, punce so naredile kar so pa tudi tistim ki jim ni ratalo Zato moramo it naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 13:38:27
|
|
|
|
konina
|
Hojla, da se malo javim. Tale dopust je čisto v redu, ampak kaj ko ostane ena gora perila za oprat in za likat. Ali še katera sovraži likanje? Jaz ga, vse drugo je o.k. tole pa ne maram. Pa kaj čmo, če se mora se mora. Ja, jaz sem se uspela naročiti pri Medenovi in začuda imam pregled že avgusta, sem kar debelo pogledala. Sedaj pa sem klicala še na naročanje na IVF, pa nobenega ne dobim. Bom jutri spet poskusila. Ali pa kakšen dan, teden kasneje. Morda imajo tudi tukaj dopust. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 14:58:24
|
|
|
|
pikovit
|
JAZ TUDI LIKANJE!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 16:14:44
|
|
|
|
konina
|
To si pa tako slikovito prikazala, enkratno. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 16:43:49
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit JAZ TUDI LIKANJE! ..posebej v vročih,soparnih dneh...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 16:47:07
|
|
|
|
citrončica
|
Konina,v Lj kličeš?lahko,da ni nikogar blizu,ja,so dopusti,me pa prav zanima,za kdaj te bo vpisala,jaz kličem septembra ob ,pa sem se zač.junija naročila...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 18:10:13
|
|
|
|
konina
|
Ja, v LJ kličem. To pomeni, da bom tam enkrat okoli novega leta na vrsti oz. malo prej? No, saj sem si mislila, da bo tako nekako. Čeprav sedaj, ko zbiram pogum za novi postopek, bi rada čim prej spet začela. Katera pa ne, kajne? Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 31.7.2007 18:19:14
|
|
|
|
konina
|
Sedaj sem prebrala tvoj odgovor, citrončica, na drugem forumu o telefonskih številkah. Kam moram še poklicati? Sedaj sem čisto zmedena. Ali ni dovolj, da sem naročena pri Medenovi, ki mi mora dati napotnico za nov postopek? Delujem nekoliko zmedeneo, saj vem. Ampak moj prvi postopek je bil iz IUI v IVF spremenjen skoraj na mizi. SEm pridelala preveč foliklov za IUI in sem šla na IVF, tako da ne vem skoraj nič o protokolu. Lp, Nina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?