dajamaja -> RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice (16.7.2007 9:52:15)
|
Goldfish,zelo mi je žal, da boš morala z nami naprej v boje. Najprej sedobro zjoči , pol pa poskusi s pozitivne strani na stvar pogledati - še vedno se lahko boriš, in vajin eskimček že čaka nate, me smopa tukaj za dodatno oporo. Vse bo še dobro, ker enkrat mora biti! Citrončica, tipa kr pol bajte in grunta okol obrneš tkole čez vikend. Jaz imam tudi podobne posege. Sploh ne rabmo it na morje, lahk kr doma švicamo, ne? Po napovedih sodeč bomo še dosti, zato ne pretiravaj in se spravi na dopust (: Sayuri, pravilno razmišljaš in prav je, da si privoščite vikende družina skupaj. To nam daje moč za življenje. DSržim pesti, da nas tvoj fižolček jutri preseneti!!!!!!! Koala, nosečka srečka. Čuvaj svoj želodček. Pravjo, da moraš nehat jest, ko si še malo lačen. Men sicer tole ne gre od rok, se pa dober sliši. Pazi, da ne piješ ali ješ preveč hladno in mastno - to meni pomaga. Sicer nisem nosečka, imam pa z želodcem še kar veselico po postopku. Za NS se ne obremenjuj preveč, vse bo dobro!! Vsem ostalim borkam en lep, prijetno shlajen pozdrav!!
|
|
|
|