nik_svit -> Niki5 (17.10.2004 22:08:46)
|
Ojla punce in upam tudi kaksen fant.... Vsi, ki čakate na niki5, boste potrpeli še par dni, da se vam javi s popolnimi informacijami. razlog je seveda :duda: No jaz sem ponosni očka malega velikega Svita, katerega vidim pozna že ves forum đe predno se je rodil:ups:. No kakorkoli že, vse se je začelo ponoči s popadki in ko sva se ravno okoli 4h pregovarjala a it al ne v bolnico, je odtekla voda. No osnovni potek naprej je jasen...rešilec,sprejem, ctg,klistir, mene v sobo za čakanje....Odprta je bila, vendar seveda še ne dovolj, mat.vrat še ni bil dovolj zrel. No okoli 7 sva se spet dobila in šla v sobo (zjutraj je bila norišnica nas je okoli 4:30 prislo 5 naenkrat). Popadki so vmes popustili, nato pa so bili na cca 7 minut, vendar so bili prešibki za kaj resnega. Okoli 11h je babica vlkjučila turbo(beri umetni popadki) in stvar se je začela odvijati hitreje. Babica je bila res SUPER (več bo moja povedala), vse je potekalao brez večjih težav in porod se je končal ob 13.44. Rezultat ?? 55 cm(khmm sem že slišal neumne opazke o poštarjih itd:hudicek:) in 3700 g. Svit je bil priden malo je stokal in kaj kmalu zaspal. Da ne bom predolg pa itak bo moja vse povedala še enkrat....Vse je bilo super, nisem verjel da obstajajo tako lepe stvari na svetu(pa imam spet solzne oči...) in komaj čakam, da ju jutri zopet vidim. Lep pozdrav vsem mamicam in nosečnicam, pa seveda njihovim potrpežljivim možem :)-:bravo:
|
|
|
|