natasarobi -> RE: POMOČ!! (5.5.2007 0:27:24)
|
Pozdrav! Zelo mi je hudo, ko tole prebiram - podobno se je zgodilo meni - imela sem že dve umetni prekinitvi v Ljubljani (napake, ki niso združljive z življenjem). Napake so vedno ugotovili na ultra zvoku v porodnišnici v Ljubljani in vsakič so mi postavili pravilno diagnozo. Če v kaj ne bodo prepričani, bodo zahtevali druge preiskave ali pa kasnejše preiskave oz. mnenje nekoga drugega. Žal je pa tako, da se napake lahko zgodijo. Žal je pa tako, da dokončno odločitev prepustijo vam in vaši ženi. PRI ODLOČITVI NAJ VAS VODI SRCE!!! NE GLEDE KAKO SE BOSTE ODLOČILI VEDITE, DA VAS NIHČE NE BO OBSOJAL - odločitev je vaša in tudi zdravniki vas bodo podprli. Iz osebnih izkušenj vam povem, da s partnerjem nisva vedela kako naj se odločiva - vse je bilo zavito v meglo. Nepravilnosti je bilo veliko, nekatere se naj bi dalo odpraviti, za nekatere niso bili prepričani,.... Po eni strani ti dajejo upanje, po drugi strani upanja ni - človek je ves zmeden, ne ve kaj naj stori, po drugi strani si jezen, žalosten, upanje še vedno ostaja,.... Držite se in mislite pozitivno!!!!
|
|
|
|