prosim tolazbo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


sade -> prosim tolazbo (30.4.2007 12:17:05)

danes sem po 3 letih zagledala magicni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], veselje je veliko (imela sem ze en SS pred letom in pol in laparo in histeroskopijo letos januarja).
No ravno vceraj sva se vrnila iz kratkih pocitnic s prijatelji kjer smo se imeli krasno. No zur je bil in tudi pili smo, in seveda nisem vedela da je uspelo (ne mores 3 leta nic zurat) sem se ga napila in tudi kadila sem.
Seveda me sedaj skrbi in mi je zelooo zal, ampak po toci zvoniti je prepozno.
Verjamem, da nisem edina, ki se ji je to zgodilo ampak vseeno..
Lepe praznike!!!!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]  




NRMM -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 12:22:23)

Nič se ne obremenjuj s tem,da si kadila in pila. Nisi zadnja in edina. Tudi meni se je to zgodilo,ko še nisem vedela,da sem noseča,pa je z otrokom vse ok,vesti pa zaradi tega nimam nič slabše,kot če se to ne bi zgodilo.

Pazi nase in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image],pa naprej brez lumparij [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

Vso srečo v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image].




majrim -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 12:25:45)

ma daj sade,s čim se obremenjuješ...pamet v glavo,pa zdej trezno naprej...ne boš verjela,ampak meni ravno zdej v nosečnosti full paše pivo(prej nikoli) pa vsake toliko naredim požirek...
..ti samo uživaj zdej v tem in pozabi na ostale skrbi....vso srečo in lepo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
lp,mirjam




Olivija -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 12:33:11)

naše dve sta bile obedve "zalite" z alkoholom (rojstni dnevi, novo leto) in nimata nobenih posledic (trkam). Srečno za naprej!




martita -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 12:38:38)

Kar brez skrbi. Tudi jaz sem čakala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] več kot dve leti in te popolnoma razumem, da ne moreš živeti 3 leta kot svetnica. Jaz tud folne po enem letu nisem več jedla, kdaj pa kdaj pa sem tud kaj popila....in to tud takrat, ko še nisem vedela, da sem noseča.

Sade, ti kar mirno in uživaj v nosečnosti! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




škorpion -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 12:46:26)

Nikar se ne obremenjevat z tem, itak če je to prvi mesec ni tako hudo, kajti veliko žensk je takih ki non- stop pijejo in kadijo pa je  z njhovimimi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse vredu.
Ne se preveč sekirat




Anonimen -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 13:01:30)

Več škode si boš naredila s sekiranjem... Uživaj v nosečnosti in se ne obremenjuj z nepomembnostmi...




andreja2000 -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 13:49:00)

mislim,da je sam Pušenjak enkrat rekel,da dokler še ne vemo za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],ji dejansko ne moremo z takimi stvarmi škodit.
Nikar se ne sekiraj in vse lepo ti želim.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]pa čestitke za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]




TONČI. -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 13:52:24)

oooooooo ne obremenjuj se zaradi enega večera. Važno, da se boš sedaj pazila, da ne boš lumpala. Veš kolk punc kadi in pije vsak dan predno izve za nosečnost? Važno je potem 8 m kaj delaš




mala pikica -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 13:53:44)

Se popolnoma strinjam z Andrejo. Tudi jaz sem nekje prebrala, da ni nič nevarno za otroka, dokler ne veš, da si noseča. Tako da se nič ne sekiraj, s tem boš bolj škodila pikici.  Lepo uživaj v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in pazi predvsem naprej!




Anonimen -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 16:21:21)

Sva delala na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dve leti in si ne morem predstavljat, da ga tudi nebi zažurala v tem času. No dobro, kadim ne ničesar......
Tokrat pa je ratalo za Božič, vmes je bilo še Silvestrovo in itak da smo ga nazdravljali....Test pa je bil pozitiven 5.1.07. Čisto presenečenje. Mogoče pa se je treba ravno sprostiti, možgane na off in rata[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Anonimen -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 17:41:05)

Nič ne bo narobe, kar pomiri se.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




sade -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 18:01:32)

hvala punce za lepe besede, saj ne da se zaj nerviram do onemoglosti... ampak saj veste on [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ki kljuva nekje zadaj v glavi!!!!
Saj sem si tudi sama tako nekako govorila, ampak je muco lazje ko slisis se od drugi, ki so to ze preziveli.
Evo folno kislino ze pridno jem in gremo naprej.
Moj novi moto je vesela in debela!!!!!!!!!!!
Hvala!!!!





Seven* -> RE: prosim tolazbo (30.4.2007 18:18:36)

Priblizno 14 dni po oploditvi, se jajcece hrani iz lastnih zalog. Sele kasneje pride v pravo funkcijo maternica.

Cisto brez skrbi. Zelim ti lepo nosecnost!






Stran: [1]