Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Delovni čas ambulante v MB 8.5.2007 7:17:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap,če jaz dobim danes stop injekcijo potem sem v četrtek v MB na punkciji,vse šanse imava,da boma skupaj v sobi.Drži mi pesti kot jaz zate bom pa kaj se javi na zs. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 8.5.2007 7:18:19 >
|
|
RE: Delovni čas ambulante v MB 8.5.2007 13:42:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap javi mi kdaj imaš v četrtek hsg v MB,kajti jaz imam punklcijo v četrtek mogoče boma pa vseeno skupaj ležali ali da se vsaj malo najdema in tam kaj počvekavi. LP Mojca
|
|
RE: Delovni čas ambulante v MB 8.5.2007 21:19:57
|
|
|
|
monikap
|
Mojca sem ti poslala zs poglej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?