katero mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

malanja -> katero mleko (30.4.2007 9:42:25)

mene pa zanima katero adaptirano mleko uporabljate in kako ste zadovoljne z njim.

Anonimen -> RE: katero mleko (30.4.2007 17:05:26)

Sicer ga ne uporabljamo več, ker smo že na navadnem, ampak uporabljala sem Babylove od DM in bila čisto zadovoljna.

maca24 -> RE: katero mleko (30.4.2007 17:07:24)

Tudi mi ga več ne uporabljamo. Uporabljali pa smo najprej seveda Aptamil pre, vendar smo zaradi težav s prebavo prešli na Milumil od Milupe in smo bili zelo zadovoljni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

emaa -> RE: katero mleko (30.4.2007 17:35:39)

Uporabljamo DM mleko za enega, drugi je dojen in smo zadovoljni, po Aptamilu so bili samo problemi, revež je jokal, ker ni mogel kakat, Milumil pa je mleko za otroke, ki slabo pridobivajo na teži oz. za nedonošenčke, sicer ne zapira, samo pri nas ne pride v poštev, sta že tako precej velika in težka. .

Anonimen -> RE: katero mleko (30.4.2007 18:56:30)

Hipp. Od vseh mlečnih formul mi je še najmanj smrdel.

maca24 -> RE: katero mleko (30.4.2007 19:16:57)

Milumil ni mleko za otroke, ki slabo pridobivajo na teži. Ne vem kdo ti je to povedal emamair. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Moj sin je zelo lepo pridobival na teži, najprej z mojim dojenjem in šele po petem mesecu s tem mlekom. Nikoli nismo imeli nobenih problemov ne s prebavo in ne s težo.

emaa -> RE: katero mleko (1.5.2007 13:15:37)

Maca lepo piše v prospektu od Milupe, mi smo ga dobili, ker imamo dvojčke in imamo v Kolinski popust na njihovo hrano. Sicer, če se ti otrok prekomerno ne redi po njem, je čisto v redu, naša dva pa že tako kipita kot buhteljna. Citiram iz prospekta Milumil piše, da je namenjen dojenčkom, ki nimajo občutka sitosti ali ne napredujejo na teži. Zato ga tako radi dajo nedonošenčkom, ker jih veliko nerado je.

krfjolca -> RE: katero mleko (2.5.2007 17:11:06)

Milumil je bolj kaloričen, ja. Pa Humana menda tudi.

Sicer mi uporabljamo BEBO2. Jo je imel na začetku, potem smo zaradi krčel probali Novalac, pa je bilo še huje, zato sem šla nazaj na BEBO. Najprej je imel hipoalergeno formulo, ker so to dodajali tudi v porodnišnici, zdaj pa kupujem navadno, pa jo rad pije, pa še lepše se meša (in je cenejša). Edino kakica je zelena, kar je menda običajno po tem mleku.

Zasanjana -> RE: katero mleko (2.5.2007 22:33:48)

Aptamil-nismo bili zadovoljni z njim, ker je imel potem težave s prebavo
Novalac je bil super, ko so bili krčki

Tilen -> RE: katero mleko (13.7.2007 0:23:33)

MI SMO IMELI PRVO COMFORMIL.PA JE MEL KRČE,PA SMO PRBAL Z NOVALACOM PROTI KRČEM PA J BLO ŠE HUJE.ZDAJ PA V MULLERJU KUPIMO BEBIVITA IN GA ODLIČNO PRENAŠA PA ŠE CENOVNO JE UGODEN 800g-5,20 EUR.

Barbara111 -> RE: katero mleko (13.7.2007 0:35:35)

Mi imamo pri 2letih in 5mesecev DM ovo ,pa smo full zadovoljni.

Stran: [1]