Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 7:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, če si cca. na polovici ciklusa, potem je to ovulacija. Če je to na koncu ciklusa, potem je to lahko znak za napoved , ali pa .
|
|
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 8:26:38
|
|
|
|
Mina1
|
Lahko je ovulacija, lahko pa si noseča, tudi mene je blazno bolel jajčnik, sploh pa prsa oz. bradavice, niti dotakniti se jih nisem smela. Najbolje, da kupiš CB in sporočiš novičko.
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 8:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
No mene pa zanima,zakaj so pri nekaterih ovulacije tako boleče.Mene je sinoči tako zagrabilo na levi strani,da sem se komaj premikala.Ugotovila sem,da je čas ovulacije in da me vsak mesec bolj boli.Danes sem imela nekaj v načrtu,pa ne morem nič,saj me preveč boli.Ali ima katera kaj podobnega? Pravijo,da moraš takrat ,kako pa,če tako boli.
|
|
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 8:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravijo,da moraš takrat ,kako pa,če tako boli. Evo, to je najin največji problem, ker ne morem seksat včasih med O ravno zaradi takih neznosnih bolečin. In tako gredo meseci naprej.... Če pa že ni to, sem pa tečna kot hudič med O (še bolj kot pred PMS) in se skregava-pičiva, pa spet ni nič slončkanja.
|
|
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 8:37:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa vseeno sinoči. Moram reči,da sem videla zvezde,samo ne od užitka.
|
|
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 8:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
drugič se vsaj potrudi, da boš vidla našo nadomestno Zemljo-planet.
|
|
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 8:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom poskusila.Hvala
|
|
|
|
RE: špikanje v desnem jajčniku 30.4.2007 10:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je namreč že včeraj začelo hudo bolet in takrat sva z mojim dragim ravno , sedaj pa bomo videli po 20. maju al bo srečka nosečka ali bomo šli v nov krog. Danes so bolečine res malo hujše. Kaj če sma včeraj z dragim veselo slončkala, čeprav je bila blaga bolečina v jajčnikih, da je možna zanositev, glede na to, da sem nekje prebrala, da preživi semenčece v ženskem telesu do 72 ur? Romana
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?