Kakšno "butasto" vreme (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Taša -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 15:33:30)

Kako sem jezna ko je danes takšno butasto vreme. Se kar prestavljamo iz postelje na postelje.Ko pa končno posije malček sončka pa se že mislim it preobleč za na kakšen sprehod, se v tistem trenutku zopet ful pooblači in stemni pa začne deževat. To se je naredil že dvakrat. Upam da bo jutri malo boljše! LP

ninca -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 15:51:50)

enako pri nas :((:((:((:((:((

Dadi -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 16:51:24)

Hm...pri nas tudi. Prej je še mal sodra padala:( Jao jao kaj bo.

puncica -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 17:58:05)

Tud pri nas je tako:((:(( Ampak smo nardil akcijo, ful oblekl našo piško, pa še midva, pa šli s kengorujčkom mal na sprehod, zraven imel marelo in je šlo. Tamala je zaspala in bla ful pridna, kot kip, ko je gledala tiste listke pa drevese, pa seveda nič gob nismo našl (standard:zmeden:) Jaz itak nič ne vidim, pa če mam gobo pred nosom, sam enih par močeradov smo srečal in jaz sem se za vsako zadrla ko butl:)-:)-, ma kaj nej, men so ful grdi, in nagnusni, v celju tega ni:)-

No pol je pa še mal dežek padal, pa lepo pod dežnik in domov. Pa je bil sprehod in tamala je bla 100% drugačna, ful bolj pridna in nič sitna.

Bravo mi :bravo::bravo:

Pupica -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 21:14:26)

midve sva pa kr šle mal vn. Sicer je dež začel, pa sm košaro pokrila pa gremo dalje:)
Sej bodo še sončni dnevi:)-:)-
:muca:

Taša -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 21:15:58)

No sej smo mi tudi potem prišli do sprehoda. Se je tako zjasnilo da je posijal sonček pa sva se hitro obljekli in odšli en krog čez park. Ko sva prišli domov pa je začelo spet deževati.. Lp

Anonimen -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 21:16:48)

Mi smo bili v Trstu, po poti tja (med 11:30 in 12:30) je lil, potem se je pa sonce pokazal in pol ni več deževalo...:)
lp,:fis:

kimi -> Kakšno "butasto" vreme (16.10.2004 23:06:05)

jaz pa sem se danes potepala bo city parku

Stran: [1]