puri -> RE: Januarčice (22.6.2007 8:08:30)
|
Dobro jutro! Tudi nam se je pokvaril računalnik, tako da nekaj dni nisem mogla na RR,.....sem vas prav pogrešala[sm=smiley1.gif] Mateja80,....[sm=bravo.gif] lepo, da je bilo na pregledu vse vredu! Meli23,...upam, da se ti stanje kmalu umiri[sm=pikapoka2.gif] Lunca1,..tudi tebi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za pregled, da je vse vredu! Piškamiška,...dobrodošla[sm=smiley1.gif] Pa kar vprašaj, če te kaj zanima! Nalin,...žal mi je za Žanovega pradedka[sm=rozica.gif] Katee,...upam, da se bo tudi tebi bruhanje umirilo[sm=pikapoka2.gif] TONČI.,...držim, pesti, da tisti izcedek ni nič hudega[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]. [sm=pikapoka2.gif] Kako je pa danes? Lusa,.....zelo sem bila vesela, ko sem prebrala, da si to ti, ker ti res iz srca privoščim, da bi bilo tokrat res vse vredu! Spremljala sem tvoje zgodbe in mi je bilo res hudo zate. Zato sedaj močno stiskam pesti, da bo tokrat sreča res na tvoji strani![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Unika,....dobrodošla[sm=smiley1.gif] Mala pikica,....jaz tudi zadnje čase skos nekaj pospravljam. Včeraj mi je tudi smrdela omara v kateri je koš za smeti in sem vso sčistila, pa koš oprala, pa malo naprfumala (samo potem mi je pa še bolj smrdelo[sm=smiley36.gif]),....no, sedaj je bolje[sm=smiley1.gif] jaz sem zadnje dni čisto zanič,...komaj se držim pokonci,...sem čisto brez energije[sm=smiley13.gif]. Pomojem je krivo tudi to soparno in vroče vreme, upam, da se kmalu kaj ohladi! No, vsaj slabosti so malo popustile! Pa tudi jaz bi samo pila in pila, potem je pa trebuh še večji[sm=smiley36.gif] Danes gremo pa spet na morje do ponedeljka (naši imajo prikolico). Upam, da bomo tokrat bolj uživali, kot zadnjič. komaj čakam, da se bom kopala. pa pa
|
|
|
|