|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
1.6.2007 11:24:08   
TONČI.
Ojla, ma meni so tud modrci ratal premejhni. Ma jaz ponoči ne hodim na wc, me sploh ne tišči. Danes se vidi da je polna luna, mi je zadogajal in sem šla naredit sadno torto. Kdo jo bo pa jedel pa ne vem. Bomo vidli, če mi bo pasala. Lahko pa pride katera od vas. Če vam je sladkor padu.
Otroka sta pa tud nafilana z žlehtnobo danes. Ma ne data pol minute en drugemu gmaha. Skoz se ravsata. ( moj in nečak)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.6.2007 11:35:16   
katee
Jaz sem bila pa sedaj v laboratoriju, sem šla po izvide (včeraj so mi vzeli kri in vodo). Izvidi so super. Kri fantastična, le rekli so mi, da moram malo več piti. Že tako spijem 3 l vode. Kok jo pa naj še? Že tako hodim vsake pol ure na wc, potem se bom pa kar tam utaborila. Že ponoči se 2× zbudim zaradi polnega mehurja, zato je tudi spanec slabši.
Punce: samo jamramo hehehe
Tonči: za torto se pa lohk po moje kar vse javimo user posted image
Lep dan!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.6.2007 11:40:15   
Lunca1
Men še kar slabi, apetit je pa tudi bolj ne kot ja, striktno pojem samo polovične porcije, tako da me natakarji na koncu vedno vprašajo, če je bilo v redu. user posted image  Izgledajo mislijo, da mi kaj ni pasalo.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.6.2007 11:57:19   
TONČI.
Katee vi sam pridite v naš pravi Babilon. Joj kakšen mir je seaj, ko sta šla spat. user posted image user posted image  Za izvide. To si dala samo rutinsko? Ali že sedaj dajejo za tisto toksoplazmo,....... ?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.6.2007 11:58:46   
Anonimen
alo!!!

za moje slabosti sem porajtala, da je kriv tifol! včeraj zjutraj po zajtrku sem jo pozabila vzet tko, da sem jo potem šele v službi. začuda mi po poti v službo ni bilo slabouser posted image . tako da jo bom sedaj jemala po kosilu in upam da ne bo problemov.

je še katera, ki ji uspelo to porajtat?

papa

PS:a ste kaj vidle že sončka dons? tukaj ga oblaki kar vztrajno prekrivajouser posted image

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
1.6.2007 12:13:50   
TONČI.
PS:a ste kaj vidle že sončka dons? tukaj ga oblaki kar vztrajno prekrivajo

Pri nas sončka NI. In ne vem zakaj ga ni.
Tifol jem pred spanjem in mi ni slabo.

< Sporočilo je popravil TONČI. -- 1.6.2007 12:14:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.6.2007 12:19:49   
katee
Tonči: včeraj sem imela prvi pregled in me je poslala v lab. Saj jaz mislim, da vsako pošlje, da ji pregledajo železo, hemoglobin in vse ostale stvari. Na naslednjem pregledu bom dala pa samo vodo (zaradi proteinov, glukoze, bakterij,...).
Hvala bogu je konec službe, se mi ne d več preganjati z dijaki. Še malo, pa bo itak konec šolskega leta!! Juhu, potem pa počitnice!!!user posted image
Uživajte!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.6.2007 12:28:26   
TONČI.
Še malo, pa bo itak konec šolskega leta!! Juhu, potem pa počitnice!!!

Čist mim grede, iz tema ampak veeno. Kmalu počitnice. A imate vi med počitnicami samo tolk frej da porabite dopust? Al greste takoj 24.6. na dopust?Al greste šele 10.7. -20.8. na dopust?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.6.2007 12:30:21   
TONČI.
Aja pa še to. Ti greš menda v Domžale na NS. Zanima me koliko pride in če ti to tud posname na cd?

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.6.2007 12:39:46   
Anonimen
Zanima me koliko grozno so zasedeni ginekologi s koncesijo za NS?user posted image koliko prej se je potrebno naročit? sem iz Lj?

papa

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
1.6.2007 14:27:12   
lejla14
Živjo punce

Zgleda da lahko še mene prištejete med januarke. Kot sem sama izračunala naj bi bil rok 9. 1. 2008 in sem v devetem tednu ter prvič user posted image  

Ne vem, ali sem najstarejša, imam jih 35.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
1.6.2007 14:48:51   
deja01
Lejla, pozdravljena med januarčicami user posted image
Punce, imam eno vprašanje: med izcedkom (ki btw ni normalen, imam ful glivice in tudi temu primerno izcedka) se mi skoraj vsak dan 1x na dan pojavi čisto malo krvi. A je to normalno oziroma kaj naj naredim, da tega ne bo več? Nočem neki panike zganjat, samo me pa zadeva malo (preveč) skrbi. A ima katera podobne težave?
Še malo, pa bo vikend user posted image
lp

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 462
1.6.2007 14:57:00   
Lunca1
Deja01 jaz bi na tvojem mestu poklicala svojega G in ga vprašala. Verjetno ni nič hujšega, boš pa vseeno pomirjena.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 1.6.2007 14:58:00 >

(odgovor članu deja01)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.6.2007 15:16:13   
deja01
Ja, Lunca, verjetno bi blo to res najbols. Samo zdaj bo treba do ponedeljka pocakat user posted image
Upam, da se bo med vikendom to cimmanj pojavljajo, da ne bom do ponedeljka vsa zasekirana user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.6.2007 15:51:13   
Zasanjana
Zdravo!

Jaz v bistvu niti ne vem, kaj naj napišem, ker se mi skoz isto ponavlja: slabost, žretje, počivanje, žretje, slabost, počivanje, itd.user posted image

Ponoči mi je itak zmeraj vroče in se sredi noči selim v dnevno na kavč, ki je samo moj. Mi ni treba prenašati smrčanja moža. To me je v nosečnosti zmeraj živciralo.user posted image

Danes sem tudi jaz šla dat kri in vodo, ker ju ob prvem pregledu nisem. Je bila ena možata medicinska sestra, mi je kar rila po žili. Mam zdaj vse zatečeno.user posted image

Hm...jemljem folno in mi ni po tem slabo. Vsaj mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.6.2007 16:46:32   
mala pikica
Ojla, user posted image !

Meni danes začuda še nič ni bilo slabo, pa še vso kosilo sem lahko pojedla user posted image  Pravi dosežek!

Drugače pri nas že cel dan sije sonček, no, nekaj se zdaj že tudi rahlo oblači. Na Štajerskem namreč.

Jaz jemljem Elevit, pa mi ne dela nekih težav. Vsako jutro vzamem, ker še ima pač vse potrebne vitamine in minerale.

Sicer pa dobrodošlica novim nosečkam, še eni anonimni in lejli user posted image user posted image user posted image Aja, lejla, nisi najstarejše, naša papagajka je mislim da 3 leta starejša. Bravo user posted image user posted image user posted image  za naše pogumne mamice!!!

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 1.6.2007 16:48:05 >

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.6.2007 16:52:07   
mala pikica
J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje 

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image  
1.1. sonček balonček (31), user posted image  + user posted image
1.1. zasanjana (25), user posted image  + user posted image  
2.1. karatina (29), user posted image    

5.1. katee (28), user posted image
5.1. sunny morning (32), user posted image

5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image  
5.1. tinci babinci user posted image
6.1. martinka (28), user posted image
7.1. kikina user posted image

7.1. mala pikica (27), user posted image   
7.1. lunca1 (33), user posted image  + user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image
12.1. nussy (26), user posted image

12.1. mateja80 (26), user posted image
12.1. alejinad user posted image  user posted image  + user posted image
13.1. lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image
16.1. anoninmna user posted image (28), user posted image  + user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image
21.1. anonimna 3 user posted image
21.1. katrin (31), user posted image  + user posted image
24.1. damo (29), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
26.1. anonimna 4 user posted image
29.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image
30.1. puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image
30.1. papagajka (38), user posted image  (velika punca) + user posted image
? pikicaa user posted image
? nastygirl user posted image  
? tinkibinki user posted image
? tonči. user posted image  + user posted image
? ketrin24 (24), user posted image
? deja01 user posted image  

Januarčic nas je že 37 user posted image user posted image user posted image in že imamo 22 user posted image !!!

Manjkajoče podatke lahko seveda kadarkoli sporočite. 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.6.2007 19:44:57   
Sunny Morning
Jaz bom nehala jemat Tifol, ker mi je po njem preveč slabo. Sodelavka ni jemala ničesar v obeh nosečnostih, pa ima zrave otroke, pa še mož je zdravnik in ji ni svetoval posebnega jemanja dodatkov, ker z normalno prehrano lahko zadovoljiš vse potrebe. Vse to je bolj fora kot ne. Tudi druga prijateljica ni jemala ničesar, ne pred ne med nosečnostjo, pa tudi ima zdravo punčko. Veliko sadja, zelenjave, raznolika prehrana bogata z vitamini in to je to.
Saj naše mame sploh niso imele možnosti jemanja "Tifola" ali kakšnih drugih viraminskih pripravkov, pa smo tudi vsi čisto ok.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 1.6.2007 19:46:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 468
   [Brisano sporočilo]
1.6.2007 20:32:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
1.6.2007 20:55:10   
TONČI.
Dobrodošli ta novi dve user posted image

Danes je dan minil - no še kar. Sploh nisem imela časa za kakšno slabost, ker sta bila otroka tako naspidirana. To so moje igrače, ne moje,........ Jok in stok. Jaz ne vem kako bo, ko bom imela po cele dneve dva skupaj. Men se bo zmešal po moje 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.6.2007 23:20:25   
lillygmail
Ciao še jaz se vam bom pridruzila...Po mojih izračunih bi mogla imeti user posted image tam okoli 20-23 januarja...drugač pa sem naročena pri g 9.7 in ze komi čakam da vidim ali je vse ok.Jest sem tud zaspana slabo mi še ni me pa vsake toliko v maternici ali v jajčnikih špikne pa sem brala da je to tudi normalno baje se maternica širi a kera ve kaj več?

Neposredna povezava do sporočila: 471
2.6.2007 6:59:02   
Lunca1
Špikanje v jajčnikih je nekaj čisto običajnega, tako da naj te to ne skrbi.

Na dopust gremo pa mi junija za 10 dni, potem pa še zadnji teden avgusta v Toscano.

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.6.2007 8:34:11   
puri
Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se začuda zadnjih nekaj dni veliko bolje počutim,......predvsem nisem tako zelo utrujena, da ne bi mogla nič,...hvalabogu, ker imam dela čez glavo in s takim počutjem, kot sem ga imela prejšnji teden res nisem mogla kaj dosti naredit.
Slabo mi je še vedno po malem,..

Tudi jaz že zelo komaj čakam prvi pregled, samo kaj ko ga imam šele v desetem tednuuser posted image ,...to je pa še tako daleč.

Na dopust bomo mi šli okrog 24-ega julija, do takrat bomo pa včasih šli tudi za kakšen podaljšan vikend, ker imajo naši prikolico.

Lepo soboto vsemuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.6.2007 8:59:08   
klaja
Jutro!

Pozdravljene vse nove user posted image !

Počutje, kaj pa vem, bolj tako tako. Me še kar tišči v želodcu. Sem se včeraj spravla na vrt in mi ni niti malo pasalo, pa še enkrat se mi je začelo ful vrtet, ko sem si iz pripognjenega položaja dvignila. Danes pa smo malo dalje potegnili s spanjem, tudi tamala spi kot polhec. Zgleda da jo je polna luna spet dajala.

Glede Tifola, ga jaz tudi v prvi nosečnosti nisem jemala, zdaj pa ga jemeljem in se striktno držim navodil ginekologa. Hčerkica se je namreč rodila  z DS in prirojeno srčno napako, saj ne rečem, da bi bilo kaj boljše, če bi takrat jemala Tifol, vendar vseeno raje bom. Odločitev je od vsake posameznice in ne mislite, da vas strašim, nikakor ne.

Tudi jaz imam pregled v tem tednu in komaj čakam!

Na dopust pa gremo konec junija - jupi še malo! Samo prej imam še zagovor diplomske naloge, tako da malo napetosti in nervoze pa bo!

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.6.2007 9:52:40   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.
Čist mim grede, iz tema ampak veeno. Kmalu počitnice. A imate vi med počitnicami samo tolk frej da porabite dopust? Al greste takoj 24.6. na dopust?Al greste šele 10.7. -20.8. na dopust?

Tudi jaz že odštevam: še 3 tedni! Pri nas je letos tako: zadnja konferenca je 6.7. in nato uvodna 27.8.07. Uradno imam dopusta toliko, kot mi ga po zakonu pripada - kar smo prosti več, kot nam uradno pripada, pa so moje minus ure, ki jih moramo med letom not prinesti.

Drugače pa se počutim OK, utrujena sem malo manj, vse ostalo štima!

Lep vikend in dobrodošle vse nove user posted image !user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......