mateja80 -> RE: Januarčice (31.5.2007 19:30:03)
|
No, nosečke, jst mam še pol ure do konca šihta. Komaj,komaj se vlečem skozi te dolge dneve. Potem pa pride vikend in gre tok hitr mimo... Za znoret. Spet se slabše počutim, ker mi je kuj, ko se prikaže sonce, vroče. Kr dž pogrešam... Pa še, če pada dž, ni treba nč kj delat okrog hiše (kosit travo in rožce rihtat, pa solato plet... ane mala pikica). Ful dobr, da si dobila hlače, men se bo še strgal v teh zdj. Sm mojmu učer omenila, da bi šla v Avstrijo, pa ni nč navdušen. Sj tud jst nism, ker nimam pojma kam naj bi šla, sam res rabim nekaj za oblečt. Komaj verjamem, da sm že tok široka.... Kr na živce si že grem. Mal se mažen po trebuhu, ker imam itak suho kožo tam, sam uporabljam navaden losion. Po faci sm taka, kot bi bla stara petnajst let - mozolji cvetijo in rastejo. Pa lase si moram skoz prat - ful mi gre to na živce. Pa jest ne morem, pol se pa silm in se mi hrana kr obrača. Jedla bi edino jagode pa češnje, sam sm pol še bl napihnjena. Ah, mav moram pojamrat. Verjetn se bom čez par mesecev smejala temule postu, ko bom pa res ful okrogla. Uživajte, kjerkoli že ste!!
|
|
|
|