nana35
|
Dobro jutro vse skupaj! Danes sem bolj zgodnja,ker imam poti v mesto.Glede papirjev bom vprašala pri ginekologu,upam,da se bom vse spomnila,pa tudi to,da mi naredi test za sladkorno.Ali ste ve tudi rekle za ta test in ali ga naredijo vsem? Sovica,dobrodošla med nami in tudi vse ostale,ne vem kdaj sem jih spregledala ali pa nisem vsega prebrala.Se opravičujem. Klepetka! Nisem jaz dobila Canesten,res si me malo zamenjala,izcedki pa so,ja,sicer ne hudi,malo manjši,ampak so.Mogoče bi bilo pa dobro,če bi dobila kak Canesten.Gin.je rekel,da naj ne paničarim zaradi tega,če bom v skrbeh naj kar pridem k njemu ampak imam sluznico bolj tanko in občutljivo,pa zato.Samo,da otročku ne škodi,to me veseli. Danes čutim,da bo spet v veliki akciji,ker že od 3h zjutraj nima miru.Ja,zbudila sem se takrat in konec spanja!Mogoče,ko se vrnem iz mesta spet malo zaspim pred TV. Tinča! Upam,da so se tvoje zadeve umirile,prav tako upam da je tudi Martinca vredu. Spim spet malo slabše,prav tako si podložim trebušček in dam blazino med noge ampak ko se obrnem se itak zbudim,potem pa težko nazaj zaspim.Včasih mi uspe včasih pa tudi ne.Boli me križ in to kar pošteno,če stojim,hodim ali čudno sedim.Sem pa tudi jaz zelo okorna in se težko obuvam.Sploh se mi ni in danes bom kupila eno dolgo žlico za obuvat,ker s to manjšo je isto kot da je nimam. Lepo bodite,mogoče se še kaj javim danes,če ne pa bom brala zagotovo.Lp.
|