|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehranjevanje
27.4.2007 20:08:53   
mana25
Pozdravljene user posted image
Sem v 8.tednu in ne spravim vase skoraj ničesar.Vse kar dam v usta ima grozen okus,
ampak na srečo kar pojem ostane v meni.Sedaj že drugi dan nisem vzela tifola in me je vsaj slabost minila ampak hrana mi še vedno ne diši!user posted image
Zanima me kaj pravite na to,ste imele podobne izkušnje,ali naj kljub slabostim nadaljujem s tifolom in če ne kakšna bo škoda?

Hvala za vaše odgovore in nasvete in lepo user posted image vam želim

LP  Mana

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehranjevanje
27.4.2007 20:41:53   
Anonimen
Kupi si centramed mami, mogoče ti po tem ne bo slabo.

(odgovor članu mana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2007 20:53:05   
mana25
Bom poskusila hvala! Ampak bojim se da bo isto kot z vso ostalo hrano: ena žlička in dovolj!user posted image Samo mleko mi prija ampak počasi se mi že upira,čokolešnik mi še gre po malem in tudi voda ni več to kar je včasih bilauser posted image user posted image user posted image Grozno se počutim pa vem da se ne bi smela!!user posted image user posted image

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 21:05:22   
MarijaPo
Zelo dobro te razumem.
Meni je bilo tud na zacetku grozljivo slabo in to je trajalo vse do 4. meseca. En teden (mislim, da okrog 10. tedna) nisem pojedla niti ene stvari v celem tednu, tud pila nisem skoraj nic, tako da je bila res ful kriza. Ko sem bila v sluzbi in sem videla, da se priblizuje cas za kosilo mi je ratalo se 10000x bolj slabo in nisem nic mogla jest.
Sem pa ugotovila, da mi McDonalds najmanj smrdi, ker tudi najmanj spominja na hrano. Vem, da to ni zdrava hrana, ampak bols to kot nic. Probaj jest vse, kar mislis, da bos vsaj priblizno lahko pojedla (tudi ce je nezdravo).
Kar pa se tifola tice, sem tudi jaz imela obcutek, da mi je od njega slabo, ampak po moje se mi je to res samo zdelo, ker mi je bilo tok slabo, da sem ful iskala krivca in pomagala.
Probaj piti Zalo Life, ki ima veliko folne kisline, pa ostale stvari, ki jo imajo.

Drzim ti pesti, ceprav se ti zdi, da ne bos zmogla, bos videla, da bo slo. :)

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 21:23:15   
lex
Če dobiš kje Elevit (trenutno ga ful primanjkuje v Sloveniji), je menda ful dober in tudi slabosti so manjše (mi je povedala sestra pri G)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2007 21:54:03   
TONČI.
K srči nisem imela teh problemov. Ampak edino kar sem gledala pri prehrani je bilo mleko. Imela sem v glavi, da ga morem spit tam okoli 1 litra. Saj menda, če ga spiješ toliko, dobi otrok dovolj vitaminov in mineralov. Upam, da kmalu mine. SREČNO

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?