mika -> RE: stilski izziv! (30.4.2007 11:17:02)
|
Moja mami ma podobn stil v svojem stanovanju. Meni sicer ni všeč sam ona se pa super počuti, pa v bistvu ji čist paše ta stil-stanovanje je itak čisti odraz človeka. karin, a veš koliko sem jaz mamo maltretirala zaradi njenega okusa. mene je najbolj motil kič, ki ga je dala po pohištvu. enkrat pa je mama popizdila in rekla naj ji dam že mir, da bom jaz svojo hišo opremila tako kot bom sama želela...in imela je popolnoma prav. od takrat naprej ne gledam več 's svojimi očmi' ampak z očmi tistega ki tam živi. kot je že ena prej napisala, je pomembno da oprema gre skupaj, neglede na stil. zato tudi ne 'ocenjujem' opreme le z besedami kot so ni moj stil. kaj pa ma veze kakšen je moj stil. vprašanje je le ali je opremljeno tako, da je prostor skladen v stilu, ki je izbran. Dalija, sestrična je vprašala moža, če mu lahko opremi stanovanje. in sem se oglasila jaz, da NE!!!!!!! vsaka stvar, ki je v naši hiši je izbrana po najinem okusu in predstavlja naju. ne glede nato če je komu všeč ali ne midva se dobro počutiva in to je bistvo.
|
|
|
|