Sem žalostna (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Blanka77 -> Sem žalostna (15.10.2004 21:43:24)

Danes sem svojo pikico peljala k zdravniku, ker že en teden noče jest, je imela kako plenični osip in suho kožo na nogicah. Izkazalo se je, da je punčka alergična na kravje mleko. Čez vikend mora pit mleko v prahu ali sojino, če ji to ne bo pasalo. V ponedeljek pa morava nazaj, da ji bodo še enkrat vzeli kri (in to iz žile, kar baje dojenčke zelo boli) in naredili ornk test. Upam, da ne bo zelo hudo. Mleko v prahu (od Pomurskih mlekarn) ji je še kar všeč. Sem pa vesela, da tisti izpuščaji na ritki in po nogicah niso luskavica (jaz jo namreč imam, po porodu pa se mi je še močno poslabšala). V glavnem, pediater je bil enkraten in me je potolažil, da bomo zadevo uredili. Če pa ne bi hotla nič jest, pa jo lahko pripeljeva med vikendom v bolnico. Upam, da ne bo treba. Držte pesti za nas.

Mirno noč vsem. :sloncek::sloncek::sloncek:

frutka_ -> Sem žalostna (15.10.2004 21:51:28)

Upam, da bosta lepo papali čez vikend.9nebesa

Sicer pa sojino mleko tudi ni tako slabo, je kar okusno. :bravo: Upam, da ga bosta spravili v trebušček...:angel:

mala Zala -> Sem žalostna (15.10.2004 22:32:24)

Blanka, zelo sem žalostna zaradi Lane. Upam, da se bodo stvari čimprej uredile in da vama ne bo treba v bolnico.

Držita se, pa enega lupčka dej Lani. Držim pesti. Se vidimo!

LP:kuza:!

ninca -> Sem žalostna (15.10.2004 22:35:08)

držim pesti za :duda:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

sonja-10 -> Sem žalostna (15.10.2004 22:36:36)

Če ne bo sojino v redu, poskusi riževo mleko, je bolj sladkega okusa. Moj sicer pije pregomin, z riževim pa mu delam vse ostalo. Tisto jemanje krvi res ni prijetno, ampak, če pomisliš, da bo potem konec teh pik in alergij, je pa tudi nekaj. Midva se strogo drživa diete od njegovega četrtega meseca in nima nobenih težav. Pri enem letu je bil na ponovnih testih, ni še dobro, je pa že manjša reakcija. Ima pa še alergijo na jajce.
Crklejta se in tudi ponedeljek bo mimo,
Varja

Tiki -> Sem žalostna (16.10.2004 13:30:06)

Držimo pesti, da bi z veseljem papcali in jo najbolje odnesli :)
:rozica::rozica::rozica:
Lp

anaj -> Sem žalostna (16.10.2004 19:46:41)

:(DRŽIMO PESTI, DA BO VSE OK.:):):duda:

Blanka77 -> Sem žalostna (16.10.2004 20:28:52)

Lana je danes jedla kar petkrat in je z jokom to sama zahtevala, torej ji tale mlekc kr paše. Sem boljše volje. Ima pa še več suhe kože. Zdej ima že na rokici.
Hvala vsem za prijazne želje.

Blanka

kimi -> Sem žalostna (16.10.2004 22:48:16)

no samo, da ste ugotovili kaj je in, da ni hudo.;)Veliko sreče

mala Zala -> Sem žalostna (16.10.2004 23:00:08)

Bravo, Lana:bravo:!

LP!

Stran: [1]