biba 78
|
Pozdravček vsem, posebaj tebi Noseckica, res se že dolgo nisem nič javila.....bom pa zdaj malo napisala, kako in kaj.... Mi smo v bistvu zelo dobro.....nekako guramo te mrzle dni, res, da brez kakšnih manjših prehladov pač ne gre...Teža naše princeske je že nekaj čez 8000g, da se o velikosti ne pogovarjamo....v dolžino meri 80 cm....meni se zdi strašno velika....Hranimo se še izključno po stomi, ker pač naša prinčipesa noče in noče odpret ust....Kadar se ji da, že zelo lepo sama sedi in se igra, ko ji pa ni, ji pa ni..... Kar veliko se pogovarja, vendar za enkrat razumemo samo ati, mama, baba... ka- to pomeni lučka.....ostalo pa ve samo ona....danes imamo naročenega frizerja na domu, že drugič, ker ji zelo hitro rastejo laski......veselo se kopamo, namreč po vstavitvi gastrostome se kar nekaj časa nismo kopali, zaradi nekih težev z ranico....vendar smo tudi to uredili in zdaj veselo čofotamo....imamo pa eno težavo in sicer izredno je hipotona v rokicah...noge so zelo aktivne...rokice bolj malo....zato se odpravljamo spomladi na rehabilitacijo v Sočo, redno enkrat tedensko obiskujema fizioterapevtko in vsi skačemo in se valjamo po tleh, da bi jo kar se da najbolje zamotili in da bi ona sodelovala ....ampak je kar pridna in potrpežljiva.... Ta glavno sem pa skoraj pozabila.......kisika ima 0.30l in upamo, da se ga do poletja znebimo in pičimo na morje...V glavnem gre nam dobro, uživamo maksimalno in se veselimo vsakega napredka.... Lep pozdrav in vselo ter zdravja polno leto 2009....