filipina -> RE: Pikica Alina (22.11.2007 21:13:00)
|
Biba 78 Poznava se osebno, tako da sem poznala tvoj primer, ampak zdaj sem vse podrobno prečitala, kaj se je dogajalo s tvojo srčico. Ojoj, koliko solz! Toliko sem jokala tu zraven ko sem to prečitala. Moj mali se je tudi rodil prej 1 mesec, ker sem jaz imela preeklepsijo. In če bi se rodil pol ure kasneje, bi ne preživel, ker je imel 2x popkovnico ovito, pa kisika ne več, pa z sladkorjem v krvi nekaj narobe....potem še zlatenico, da je bil kot indijanček. Skratka, takrat sem skoraj znorela dobesedno, ko pa ga pogledam sedaj, pa je kot velikan. Pri 4,7 letih je velik 125 cm in ima 25 kg. Rodil pa se je 2400g in 48cm. Vsak zdravnik ko sedaj to vidi ne more verjeti. Edino kar je, je hiperaktiven in prepoln energije.Pa boljše tako, kot da bi bilo kaj druga narobe. Jaz sem prepričana, da nebo dolgo, ko bo alina nadoknadila zamujeno. Otroci so kot sončki, ki sijejo tudi takrat ko pada dež. Tebi pa sebiju, pa želim, da bosta Alino,plod vajine ljubezni čimprej imela ob sebi v varnem in ljubečem domu!!!!!!
|
|
|
|