Javljanje iz ambulante!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 20:34:55)

Draga Kornelija,Darja,Kira!!!!!!!!
Danes je za nama z možem zelo,zelo naporen in žalosten dan.
Danes zjutraj ob osmih je imel mož v MB spermiogram in za dve uri razgovor pri zdravnici.
Bila sem vsa na trnih saj sem že avgusta dala kri in potem septembra UZ sedaj danes pa sem izvedela kakšni so moji izvidi.Celo noč nisem spala in sem si na tihem želela,če ne bi bili v redu bi lažje prenesla jaz kot,če ne bi blo kaj v redu z moževim spermiogramom.
Zdravncia je bila ful prijazna in mi rekla vaši izvidi z krvjo in UZ so super v redu,vendar takrat smo šli na pregled spermoiograma.Rekla je ,da je blo polno semenčic in so ble kar hitre,vendar ne vem točno kako se pravi neka stvar je lahko do 10% pri možu je pa 15% in je lahko vnetje.1.12.ima ponovno spermiogram v MB in nato tega zdravnika milsim,da je andriolog tako kot ženska G,da ga bo pregledal,če se ne bo do decembra popravilo na 10% bo moral jemati nek antibiotik saj je bil sedaj malce prehlajen in se je zato tako zvišalo.Nato sem vprašala kakšne imava možnosti za najino :duda: in je rekla,da zelo velike oziroma dobre,glede nato da so vsi moji izvidi vse ok.1.12.bova tam izedela kdaj imava pregled decembra pri zdravnici ijn takrat je rekla zdravnica,da se bomo zmenili z kakšnim poiskusom bomo začeli.Imava upanje,da bova že tam nekje v rani pomladi prišla na prvi poisku,in da bo že v prvo ratalo.Se pravi striček in verižica se prav nič nista zmotila.
Moram še vam napisat,da je mož ratal tam pri zdravnici zelo :(:(:(:(:( in celo pot ni besede spregovoril vendar ko sva prišla domov pa kar v :((:((:((,vendar sem ga hitro potolažila tako da je sedaj dobre volje,...Še mami je rekla,da ga je moralo zelo prizadeti vendar sem mu samo rekla pomisli kako kmalu boš lahko vozil naokrog dišečo stručko z tremi velikim kolesi najino zelo željeno :duda::duda::duda:.Darja zate in za vse skupaj,da je spet padlo v vodo mi pa je zelo žal :((:((:((,upam da bo drugi poiskus zato uspešnejše in,da bove hkrati kakor tudi Kornelija vse skupaj v 9nebesa9nebesa in hodile nokrog z velikimi :nosecka::muca::nosecka::nosecka::nosecka:.Punce če bi bil danes spermiogram v redu bi naju takoj dala naprej v poiskus vendar bova žal še morala mesec in nekaj dni počakati na veselo novico.
Vsakega vašega javljanja in tolažilne besede bova oba zelo vesela.
Naj vas vse skupaj čuvajo :angel::angel::angel:.
Vsem skupaj za našo srečo veliko :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:.

biba77 -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 20:40:18)

Mojca,

si se le javila. Sem te ze pod eno drugo temo iskala, ker mi je bilo cudno, da se nic ne oglasis.
Zal mi je, da se je tako izteklo za vaju, vendar s tem se ni nic doreceno. Zdaj bo pac zdravila jedel, potem pa naprej. Na boljsem sta kot prej, saj zdaj vsaj vesta kako je; od zdaj naprej pa bo slo navzgor.

No, le pocartaj svojega, bodi mu v oporo in rada se imejta.

Pa oglasi se se kaj!

:miska:

KIRA -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 20:56:43)

Se strinjam z Bibo77. Od zdaj naprej je lahko samo boljse. Glavno da imas rezultate in da je s tabo vse v redu. Tudi moj ima samo 10% semencic, pa nama je ratalo. SAj za oploditev jajceca rabijo samo 1 zdravo semencico.

Sice pa bo spomladi lepse, takrat pticki zvrgolijo in se zenijo, vse zivali imajo narascaj. lahko da tudi pri vama takrat rata... LP

Sulfinija -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 21:01:30)

Kira!!!!!

Moj ima zvišane eno zadevo je lahko do 10% a on ima 15% sem pozabila izraz,semenčic pravilnih je imel danes zelo dosti in ble so zelo hitre!

Pia73 -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 21:44:49)

No, vidiš na koncu se bo vse dobro izteklo! Le verjeti je treba v to! In me bomo s teboj! :miska:

LP Pia73 :metulj:

miš_ka -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 21:45:06)

mojca9000!!!!
sorry, da se tako vmešavam. me pa nekaj zanima. tudi moj mož gre na pregled sperme in me zanima, kje se prijaviš in kako dolgo čakaš v MB? kako pa samoplačniško?
HVALA za odgovore !!!

lp, M

KIRA -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 21:52:52)

aha, pol sem te napak razumela. saj se bo pozdravil, pa bo slo.

lutka -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 22:14:25)

Mojca9000,naj te potolažim.Tudi moj mož je moral na spermiogram,ker po šestih letih še nisem zanosila.Ko sva prišla do G je rekel,da je zelo majhna možnost,da bova imela otroke,saj ima veliko spermijev deformiranih,pa še počasni so.Bila sva zelo razočarana,ampak ne dolgo,kmalu zatem sem zanosila:bravo::bravo:in rodila pupiko,zdaj po 13letih najinega skupnega življenja pa še dva:modri::modri:.Nikar ne vrži puške v koruzo in veselo na delo:hudicek:
lp

Darja* -> Javljanje iz ambulante!!!!! (16.10.2004 9:33:12)

Mojca!

Vidiš, da se stvari odvijajo naprej,.......korak za korakom,......tudi tako prideš do željenega cilja. Malo bolj počasi, prideš pa le!
Veš sreča nas nikoli ne zapusti, le občasno odide kam drugam.
Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel:, Malo odklopi pa bo.

Tudi jaz sem bila v četrtek zelo, zelo :(:(:(:(:((:((:((:((:((, ampak včeraj smo skupaj s kolegi odšli na Ribičijo in se tam totalno zabavali,......noro je bilo. In verjemi da malo pozabiš na težave, vsaj tisti čas ko si tam.
Vzamita si z možem čas zase in odidita kam, kino, ples,........

Lepo se imej!

Darja*

Kornelija -> Javljanje iz ambulante!!!!! (16.10.2004 9:50:01)

Pozdravljena mojca9000!!
Možeku kuhaj čajčke, da se bo rešil prehlada, ki je mogoče kriv za tistih 15%....
Besede, ki jih je izrekla zdravnica, da imata zelo dobre možnosti za :duda: ,so zlata vredne in naj se kmalu pozlatijo, da boš postala srečna :nosecka:

Vsem ostalim dekletom pa želim, da postanejo čimprej
:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
joj, kako bi bilo lepo, ko bi vse naenkrat hodile s trebuščki po tej naši lepi Sloveniji!!

LP Kornelija

Anitka -> Javljanje iz ambulante!!!!! (16.10.2004 13:37:22)

Hoj MOJCA 9000!

Drži se, razvajaj moža s čajčki in segrevanjem in ne obupaj. Boš videla, da bosta že v letu 2005 vozila najmanj eno :duda: v vozičku na tri!;)

Tui mene sedaj čaka HSG, pa prolaktin, pa moža spermiogram. Seveda upam na najboljše, čeprav me je malce strah.

LP,
Anitka:metulj:

kimi -> Javljanje iz ambulante!!!!! (17.10.2004 12:01:34)

jaz držim pesti, da tiste ki bi rade dobile:duda: da boste čimprej:nosecka:

Stran: [1]