Sulfinija -> Javljanje iz ambulante!!!!! (15.10.2004 20:34:55)
|
Draga Kornelija,Darja,Kira!!!!!!!! Danes je za nama z možem zelo,zelo naporen in žalosten dan. Danes zjutraj ob osmih je imel mož v MB spermiogram in za dve uri razgovor pri zdravnici. Bila sem vsa na trnih saj sem že avgusta dala kri in potem septembra UZ sedaj danes pa sem izvedela kakšni so moji izvidi.Celo noč nisem spala in sem si na tihem želela,če ne bi bili v redu bi lažje prenesla jaz kot,če ne bi blo kaj v redu z moževim spermiogramom. Zdravncia je bila ful prijazna in mi rekla vaši izvidi z krvjo in UZ so super v redu,vendar takrat smo šli na pregled spermoiograma.Rekla je ,da je blo polno semenčic in so ble kar hitre,vendar ne vem točno kako se pravi neka stvar je lahko do 10% pri možu je pa 15% in je lahko vnetje.1.12.ima ponovno spermiogram v MB in nato tega zdravnika milsim,da je andriolog tako kot ženska G,da ga bo pregledal,če se ne bo do decembra popravilo na 10% bo moral jemati nek antibiotik saj je bil sedaj malce prehlajen in se je zato tako zvišalo.Nato sem vprašala kakšne imava možnosti za najino :duda: in je rekla,da zelo velike oziroma dobre,glede nato da so vsi moji izvidi vse ok.1.12.bova tam izedela kdaj imava pregled decembra pri zdravnici ijn takrat je rekla zdravnica,da se bomo zmenili z kakšnim poiskusom bomo začeli.Imava upanje,da bova že tam nekje v rani pomladi prišla na prvi poisku,in da bo že v prvo ratalo.Se pravi striček in verižica se prav nič nista zmotila. Moram še vam napisat,da je mož ratal tam pri zdravnici zelo :(:(:(:(:( in celo pot ni besede spregovoril vendar ko sva prišla domov pa kar v :((:((:((,vendar sem ga hitro potolažila tako da je sedaj dobre volje,...Še mami je rekla,da ga je moralo zelo prizadeti vendar sem mu samo rekla pomisli kako kmalu boš lahko vozil naokrog dišečo stručko z tremi velikim kolesi najino zelo željeno :duda::duda::duda:.Darja zate in za vse skupaj,da je spet padlo v vodo mi pa je zelo žal :((:((:((,upam da bo drugi poiskus zato uspešnejše in,da bove hkrati kakor tudi Kornelija vse skupaj v 9nebesa9nebesa in hodile nokrog z velikimi :nosecka::muca::nosecka::nosecka::nosecka:.Punce če bi bil danes spermiogram v redu bi naju takoj dala naprej v poiskus vendar bova žal še morala mesec in nekaj dni počakati na veselo novico. Vsakega vašega javljanja in tolažilne besede bova oba zelo vesela. Naj vas vse skupaj čuvajo :angel::angel::angel:. Vsem skupaj za našo srečo veliko :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:.
|
|
|
|