|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsem mamicam
15.10.2004 20:21:09   
naja78
živjo!
najprej vsem en lep pozdrav iz foruma za vami od Naje 78.
ne da bi komplicirala ampak vem da ste bolj izkušene kot jaz,pa bi vas nekaj vprašala.
S fantom se pridno trudiva da bi ratalo,sicer samo 6 mesecev,pa me že skrbi da ni kaj uredu. Zato vas sprašujem kaj mi lahko svetujete,za zanositev.ne me razumet da sem neučakana,ampak že premišljujem da ni kaj narobe.KAKO PA POGRUNTAŠ DA JE??Meni je G reku da je vse ok na zadnjem pregledu z UZ-jem.
vem da delujem tečna in neučakana,ampak moj firbec je močnejši.sma sem pa sklenila da več na TO ne študiram.
lp prosim za prijaznost.:kuza::kuza:naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vsem mamicam
15.10.2004 20:29:10   
dory
Ce ti je ginekolog zatrdil, da je vse ok, potem nimas razloga za skrb....edino tale mickena neucakanost vcasih naredi svoje...sej ves murphy...tko da ponavadi rata,ko najmanj pricakujes....tko da uzivaj v zivljenju, beri nas in se zalozi s koristnimi nasveti...ratalo bo prej al slej bos vidla...cakamo na tvojo novicko....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vsem mamicam
15.10.2004 20:30:43   
dory
Aja....tukaj ni treba prosit za prijaznost...sej smo same fejst punce ves ;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vsem mamicam
15.10.2004 20:42:40   
biba77
Ja, saj ste res fejst punce ... samo luste pa nam tudi fajn delate s temi prikupnimi slikicami svojih sonckov! :)

:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vsem mamicam
15.10.2004 20:59:07   
dory
caki caki..se mal pa bomo mel srckano konkurenco :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vsem mamicam
15.10.2004 21:15:50   
biba77
:love::love::love::love::love::love::love::love::love: .... izpod tvojih prstov naravnost v bozja usesa .... :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vsem mamicam
15.10.2004 21:17:35   
biba77
Hmmm, sem mislila na tisto o SE MAL... Tisto o konkurenci pa je tak: za vsako je njen najlepsi, a ne?

:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vsem mamicam
15.10.2004 21:51:39   
deily
Pozdravljena Naja78
Ne sekiraj se in ne misli, da je s teboj kaj narobe, saj ti verjetno psihično vpliva, da ne zanosiš, poleg tega pa se trudita komaj 6m. Midva s fantom sva brez zaščite 2.5 leti in nama je ratalo, pa čeprav nepričakovano, saj se nisva trudila. Včasih sem se pohecala, češ da je neploden, vandar je dokaz da ni :duda:. Ne premišljuj, ampak uživaj :sloncek:, kajti :duda: bo prej ali slej prišel v vaš dom.

Deily 11t6d

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vsem mamicam
15.10.2004 22:05:04   
lutka
Naja 78,čim manj se obremenjuj in čim bolj uživaj:hudicek:.če ti je tvoj G rekel,da je vse uredu,potem je.Midva sva se "matrala šest let,preden sva dobila:duda:,potem pa zopet šest let nič,no zdaj smo pa dobili še dva:duda::duda:.Vidiš NIKOLI SE NE VE,KAJ TE ČAKA:kuza::miska::metulj:
Želim tida boš kmalu:nosecka:
lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vsem mamicam
16.10.2004 11:56:05   
Pupica
naja78, čim manj premišljuj o tem pa bo....mislim da je večini ratalo "brez premisleka";)
Ko pa enkrat spoznaš te sončke, so pa vsi ostali "načrtovani brez premisleka":)-
LP
:muca:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vsem mamicam
16.10.2004 13:39:41   
naja78
hvala punce.

res vas bom poslušala. ne bom več o tem premišljevala.
enkrat bo že.lepo pazite na vaše :duda:
naja 78

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vsem mamicam
17.10.2004 12:14:15   
kimi
Šele po 1 letu in pol naj te začne skrbeti. Drugače pa je vse ok

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vsem mamicam
17.10.2004 13:06:59   
naja78
HVALA KIMI.:bravo:

res ne bom več o tem prmišljevala.če bo pa kaj novega ti povem ali prašam.
naja:rozica:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vsem mamicam
18.10.2004 10:50:55   
mašinca
Živjo naja!

Midva sva rabila skoraj eno leto. Sej se nisva trudila, ampak vso zaščito smo v smeti zmetal. Moram rečt, da je tudi mene proti koncu že kdaj malo panika zagrabila, ampak čisto po nepotrebnem. Skratka ratalo je in sedaj že komaj čakava na :angel:. Tako da ne obupaj in še kar naprej čimbolj uživaj v ljubljenju.

držim pesti :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?