Darilo Birmancu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Meggi -> Darilo Birmancu (26.4.2007 13:55:59)

Seveda mi ni treba razlagat, da bo skromno- ker borza pač zaenkrat ne deva nč, kaj šele za darila. Če priznam, bi mi bilo najlažje da nič ne gremo, samo bo pol spet zamera,... Marsrikdo pa ne ve, da ko je stiska, pač študiraš da bom imel za živež, najnujneš,... Res ne vem kaj naj ........

A ja 1. maja je pa že dan D.  In fantu, se mi tud sanja ne, kaj. Denarna darila odpadejo, ker mu niti slučajno ne morem dat 100€al 50€,... kako bi razrešle,.. 

romy -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 14:10:53)

Za koliko denarja pa mu pol misliš kupit? Tako približno.

Anonimen -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 14:20:53)

Kaj pa če kkšno videoigrico pocen kje najdeš?
Al pa kartico za mobi če ma na mobi kartico.
Pri nas se dostikrat zmenmo pa nas več skupaj kupi kakšno večjo stvar.
Lahko mu kupiš recmo slušalke z mikrofonom pa kamerco-se da že ful pocen dobit al pa kkšno dobro miško-so tud ful poceni oz. kaj za računalnik kar bi mu prav pršlo.
Najboljš bi pa blo da kar vprašaš kaj si želi, pa najdeš najcenejš varjanto tega.

lojzika -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 14:29:02)

Športna ura s pulzmetrom (trak za okoli pasu-no za nad pasom) pride v Interšparu 4700 SIT
V šprtnih trgovinah pa okoli 20000 Sit.

Seveda če je za šport

lojzika -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 14:30:37)

Ali pa USB ključ majo tudi za okoli 3500 SIT kje v akciji

marsovcek -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 16:06:27)

Mislim, da ni sramotno če poveš, da ste v denarni stiski in bo darilo skromno. Če fant ni razvajen bo razumel, če pa ima vsega dovolj, mu pa tudi ne vem kako veliko darilo ne bi pomenilo nič. Vsekakor pa ga vprašaj kaj si želi, da mu ne boš kupila stvari, ki jo že ima. 

sončnica13 -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 21:40:10)

Knjiga je tudi lepo darilo, samo odvisno kakšen tip je ta fant.

juniorka -> RE: Darilo Birmancu (26.4.2007 23:24:17)

Kolk razumem nisi botra, tako da se ti glih ni treba neki vn metat... kakšno uporabno darilo, kot so že rekle, če pa nimaš ideje, pa je tudi 10 al 20 € bolje, kot da daš za neki brezveze tolk.... Pa lahk mu na samem rečeš, da bo naslednjič kaj več kapnilo, ko boste v boljših odnosih z banko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!
Jaz vem, da mi je osebno največ pomenilo, da sem z ljudmi, katere sem želela ob sebi, ne pa kolk bom dobla... Samo nekateri starši so žal drugačnega mnenja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Meggi -> RE: Darilo Birmancu (27.4.2007 22:02:24)

Punce hvala, je pa res kr kolesar pa laufa rad. Kaj za ene pripomočke se pa za to lahko uporabi. Tisto pulz uro,..bom povprašala,..

lojzika -> RE: Darilo Birmancu (27.4.2007 23:16:27)

Ja če kolesari ali pa teče potem pa je res fajn ta ura razen če je še nima. Je pa res najugodneje v Interšparu.

lojzika -> RE: Darilo Birmancu (27.4.2007 23:31:16)

Pa še

Torbica za pod kolesarski sedež. Malo večja, npr. da gre palerina not
SPD pedalke, (s tem da si mora čevlje kupiti sam - pridejo okoli 15000, pedalke pa se dajo dobiti za okoli 4000 SIT)
Mogoče kar kakšne tekaške kratke hlače ali majjica
Ali kolesarske hlače ali majica

Ali pa mogoče švic majca to pa je kar fajn ne vem kak se prav reče, bojo pa v trgovini vedeli kaj hočeš

Stran: [1]