Anonimen -> Bili smo pri avdiologu (15.10.2004 18:28:05)
|
Ja, včeraj smo opravili preiskave z našim ta malim pri avdiologu. In je vse vredu :bravo::bravo::bravo: Ušeska so zdrava in Filip normalno sliši, kar sem jaz vseskozi vedla:):) Bilo je namreč tako, da se Filip ni takoj odzval na zvonček pri pediatrinji, ko je bil star en mesec. Bolj ga je zanimala rdeča volna, o zvončku tud slišat ni hotu. In diagnoza pediatra:Mali ne sliši, takoj z napotnico k avdiologu. :( Lahko si predstavljate, kako sem bila šokirana, bila sem čist zmedena in tud jokala sem :(( (ne glih v potokih, pa vseeno). Sem se pa tolažila s tem, ker je Filip normalno napredoval in čedalje bolj odreagiral na glasove okrog sebe. No, naročili smo se pri avdiologu in včeraj smo imeli ta pregled. Mali je migal z glavo v vse smeri, kjer se je zaslišal kakšen zvok.:bravo::bravo: Je bla mami toooooook ponosna, ker je vseskozi vedla, da je vse v najlepšem redu 9nebesa Kakorkoli že, preiskave so trajale 2 uri in naš korenjak je vse junaško prenesel in se veselo nasmihal zdravnicam, da so se kar topile. Najbolj sem pa bila vesela, da je res vse BP in da bom to z velikoim veseljem povedala naši pediatrinji. Tko...sem mogla mal dušo spustit :sloncek:
|
|
|
|