SaaS -> RE: Košara da ali ne (26.4.2007 10:20:43)
|
Jaz imam voziček - "športni del" in lupinico, košare nisem kupovala. Se mi je zdela odvečni strošek. Sem pa kupila zimsko vrečo, ki je še kako prav prišla. Prvi otrok je bil rojen novembra in je zimo preživel v vozičku in zimski vreči. V takem primeru se mora naslonjalo položiti v vodoravni položaj (oziroma tistih nekaj stopinj naklona). Lupinica je bila zelo praktična, ko mi je v avtu zaspal, sem ga samo prestavila na podvozje vozička in peljala naprej. Sploh ni vedel, da ni več v avtu.. Drugi otrok je bil rojen maja in se je poleti vozil v športnem vozičku - ležeči položaj, jasno brez zimske vreče. To z lupinico pa poleti nisem preveč prakticirala, ker v lupinici je v tisti vročini neznosno vroče, saj je to ena sama plastika. Jeseni, ko ni bilo več vročine, pa sinu pri pol leta ni bila več tako udobna... Zimska vreča pa je aktualna že ves čas. Prvi sin jo je imel prvo zimo in potem drugo zimo pri enem letu, to zimo pa drugi sin pri pol leta. Mogoče tudi drugo leto pri letu in pol, to bomo pa še videli...
|
|
|
|