Zavarovanje otrok (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Tiamo -> Zavarovanje otrok (26.4.2007 8:46:37)

Zavarovati moram svojo punčko, ker v vrtcu letos niso nič zavarovani.

Rabim pomoč, oz. a katera ve kje imajo kake ugodnosti za zavarovanje otrok? Pa kakšno zavarovanje se splača sklenit? Kako je s bolnišničnem nadomestilom, mi pri tem vrnejo stroške, če sem zdraven v bolnišnici?

Hvala

Putka -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 8:51:26)

Pri nas so septembra povsod letaki viseli. Zavarovanje je individualno, n i bilo skupinsko. Moja mami dela v Generaliju, pa mi je za otroke nezgodno pri Adriaticu svetovala, imajo baje najbolj ugodno. Je bilo pa za celo leto okrog 4000 sit. Samo je vprašanje, če imajo še tiste pakete, ker so ponavadi pripravljeni za celo šolsko leto.

Malo po netu poglej, vsaj Generali ima na spletni strani vse ponudbe naštete.

Anonimen -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 9:16:21)

Jaz sem ga že drugo leto pri Adriaticu,mislim,da za 4000 ta starih,plačala sem še nakaj dod.v primeru hospitalizacije.Povrnjeno dobiš le,če otrok leži zaradi poškodb- bolezen ne velja.Midva sva bla v bolnici teden dni,sam sem mogla stroške sama krit,ker je ležal zaradi bolezni!

romy -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 9:19:19)

Isto kot poštarca, le da za tam okrog 6000 sit + dodatek za hospitalizacijo.

Tiamo -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 9:37:41)

hvala, sem izbrala Adriatic.

čakam zdaj na povratni mail, sem jo kar prek neta zavarovala

lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.4.2007 9:38:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tiamo -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 9:45:10)

Punce še eno vprašanje, sem v dilemi ali jo sploh zavarovati.

Sept. začne novo šolsko leto, do septembra so še 4 meseci in plačati moram polno ceno.

Mah, res nevem...a počakam še te 4. mesece ali naj jo zavarujem, sej 25 eur res ni veliko, po drugi stani se mi zdi pa neumno, zakaj nimajo možnosti obračuna samo za 4. mesece [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nalin tudi meni se zdi to neumno, ampak to nekak požrem, ni mi pa jasno zakaj ne dobimo bolniške, če je otrok v bolnici???

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.4.2007 10:17:04)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.4.2007 10:17:52)

Tiamo -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 10:44:24)

Nalin, tudi jaz danes nisem kaj prida volje....žal se točno ne spomnim, se mi zdi da si upravičen samo do 1 dneva bolniške, če je otrok v bolnici. Če je pa otrok bolan pa samo 14 dni, upam, da me bo katera popravila...sem pozabila, ker že dolgo ni bila bolana (trkam na les). Vem pa, da sem lansko leto čist pop****, ker sva bile čez noč v bolnici zaradi kalici virusa in potem še doma, da si je opomogla. Pediatrinja mi je računala in štela dneve in se mi je lih za glih za glih izšlo. 

Anonimen -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 12:04:39)

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

IZVIRNO SPOROČILO: poštarca

Midva sva bla v bolnici teden dni,sam sem mogla stroške sama krit,ker je ležal zaradi bolezni!

Ni mi jasno. Če otrok zboli, pa mora v bolnico, moraš sam plačati stroške bivanja v bolnici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Res ni mi jasno.

Mal sm zdrekala..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].jaz sem mogla plačat zase,ker sem bila z njim kot mama spremljevalka!(imela sem zavarovano tudi hospitalizacijo,vendar bi mi stroške povrnili le v primeru,če bi mali ležal zaradi poškodbe in ne bolezni)

blak -> RE: Zavarovanje otrok (26.4.2007 22:31:18)

nalin: kot je že rekla poštarca. Bivanje plačaš zase in ne za otroka. Tudi bolniške ne dobiš, a se je v takem primeru dobro zmenit s svojim zdravnikom (in ne pediatrom!) za bolniško (da ti jo pač piše tebi, ker si ti bolna).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.4.2007 11:23:24)

Stran: [1]