Nova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Nannn -> Nova (15.10.2004 16:16:16)

Pozdravljene uporabnice tega portala...Ze kar nekaj casa vas berem danes pa sem se odlocila da se tudi logiram...Moram vas zelo pohvaliti in povedati da sem ze veliko stvari zvedela prav od vas...Tudi tolazbe sem bila delezna...Pred dvemi leti sem tudi jaz imela ciscenje ker sem imela diagnozo blihted ovum(prazno jajce)sedaj pa si tudi midva z fantom zeliva v najino zivljene prinesti kaksno majho strucko ki bi nama zivljenje spremenila....sedaj se trenutno seliva iz malega stanovanja v vecje potem ko se vse skupaj malo umiri pa takoj akcija....Ko vas takole berem se tolazim da nisem edina da vas je veliko ki ste dale skoz to mojo preizkusnjo in vidim da bom imela kar nekaj netovk ki jih bom lahko vprasala vse kar bom potrebovala....Punce res ste super.... :bravo:

lana 5 -> Nova (15.10.2004 18:30:03)

Nannn!!!!!!!!!

Dobrodosla med nami!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ZARA -> Nova (15.10.2004 19:27:07)

...jst nisem s tega foruma...ampak WELCOME!!!

Anitka -> Nova (16.10.2004 13:29:17)

NANNN!

:rozica:D:rozica:O:rozica:B:rozica:R:rozica:O:rozica:D:rozica:O:rozica:Š:rozica:L:rozica:A:rozica:!:rozica:

Kar pridruži se nam in želim ti, da se čimprej preseliš v 9nebesa ko srečka :nosecka: Oglasi se kaj v naših nadaljevanjih ZA NAS ****., kjer se že skoraj eno leto punce bodrimo, tolažimo, se skupaj veselimo, jokamo, se dobivamo na :kava::kava::kava::kava::kava:

Anitka:metulj:

Nannn -> Nova (16.10.2004 19:08:11)

Hvala vam za dobrodoslico ;) Anitka ne vem pa kje si mislila da se vam pridruzim?

biba77 -> Nova (17.10.2004 10:27:15)

Nannn,
poglej pod temo "Za nas (****. nadaljevanje)" - ta naslov pise na istem mestu, kot je pri tvoji temi "Nova".

Dobrodosla!

:miska:

kimi -> Nova (17.10.2004 11:59:47)

jaz tudi nisem s tega foruma. Ampak včasih le pridem sm. Dobrodošla med nami:)-

simonas -> Nova (18.10.2004 7:45:07)

Dobrodošla! Prav si prišla. Tukaj boš naletela na podporo in pametne nasvete - sem izkusila na lastni koži. Punce so res edinstvene...:bravo::bravo::bravo:

Pa čim prej 9nebesa!

Simona

Stran: [1]