A tudi Generali SKB Zavarovalnica izplača... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Pikapolonica -> A tudi Generali SKB Zavarovalnica izplača... (15.10.2004 15:20:15)

... kakšen denar ob rojstvu prvorojenca?

Pri Zavarovalnici Triglav vem, da bom nekaj dobila, ker sem pa življensko zavarovana tudi pri Generali SKB me seveda zanima, če kdo kaj več ve, kako je s tem pri njih?

Pozdravček, Pikapolonica :pika:

eva1 -> A tudi Generali SKB Zavarovalnica izplača... (15.10.2004 17:15:11)

Za Generali SKB zavarovalnico res ne vem, vem pa za Triglav,kjer so mi dejali, da morata biti oba s partnerjem zavarovana 1 leto pri Triglavu(posamezno ali pa vzajemno) in tako dobiš 10%zavarovalne vsote oz. do 500eurov na rojstvo!Priložit pa moraš obe zavarovalniški polici in otrokov rojstni list!
Lp, Eva 18t in :duda:

Mandarin -> A tudi Generali SKB Zavarovalnica izplača... (16.10.2004 21:20:14)

Za kakšno zavarovanje gre? Nezgodno? Življensko? ali kaj tretjega? Midva sva nezgodno zavarovana v službi preko TRiglava, zato me zanima.
lp

taša74 -> A tudi Generali SKB Zavarovalnica izplača... (18.10.2004 11:05:51)

tudi jaz imam sklenjeno življensko zavarovanje pri Generaliju, pa se mi je po telefonu samo smejala, ko sem jo vprašala, če oni tudi kaj izplačujejo.:grrr:

ne oni ob rojstvu otroka ne dajo nič:(

KL -> A tudi Generali SKB Zavarovalnica izplača... (18.10.2004 12:51:22)

Nisem 100% vendar mi je znano samo za življensko zavarovanje in ne nezgodno. - oba in najman 1 leto pred rojstvom otroka - razen v primeru da na roj. listu ni navedenega očeta potem je dovolj, da je zavar. samo mati.

Stran: [1]