|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta dohodnina, prosim za pomoč!!!
25.4.2007 20:48:59   
saraja
Pozdravljene!

Situacija je pa takšna:

Lani sem bila do julija na zavodu za zaposlovanje, kjer sem prejemala socialno pomoč, potem avgusta se rodila in se dobivala porodniško.
zdaj ko je pa treba dohodnino napisat, se je mi zalomlo. Domov smo dobivali povzetke obračunov dohodkov in sem jaz dobila samo vsoto npr. 304 jurjov, kaj zdaj to pomeni, a sem dobila samo za porodniško, kje pa je tista socialna pomoč? A se je ne rabi vpisat?No, potem sem pa danes nesla za fanta dohodnino in je rekla da me lahko vpiše kot vzdrževanega člana če ne presegam cenzusa, 350000 jurjov, tako nekako, bi se mi ravno prav izšlo, zdaj me je pa panika, ker ne vem al moram socialno tud vpisat.Prosim pomagajte, upam, da nisem na široko napisala in da razumete.
Saj ne vem kaj naj naredim!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ta dohodnina, prosim za pomoč!!!
25.4.2007 20:57:08   
lex
Škoda, da je nisi vprašala. probaj vprašat virtualno svetovalko Vido. na googlu daš not Vida pa jo vrže ven. Če ne pa me kontaktiraj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 21:09:04   
saraja
Eh ta Vida, sem jo že vprašala, pa mi čist nekaj drugega odgovori!
Se še priporočam!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 21:16:50   
mala maja
evo pa še ena.

Ta Vida je mal čudna.

jaz imam pa eno blesavo vprašanje.

A se pod dohodek vnese neto ali bruto dohodek?user posted image  

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 21:17:16   
lex
A v obrazcih si dobila vpisano samo porodniško - toliko ti je naneslo od avgusta do decembra? Verjetno imaš kje shranjene papirje koliko si dobila porodniške in koliko socialne pomoči. Skupaj izračunaj in potem boš videla. Če ne je pa ne vpiši, pa se njemu vpiši kot vzdrževan družinski član. Če bo kaj narobe te bodo že poklicali in boš pol poravila. Pa še več bosta verjetno nazaj dobila.
zakaj pa zadnjič nisi kaj rekla?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 21:18:07   
lex
Bruto!, ker se odšteje akontacija (naslednji stolpič)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 21:22:03   
lex
"Socialna pomoč se ne vpiše v dohodnino!" Sem vprašala Vidouser posted image user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 21:22:16   
Anonimen
Socialna pomoč od CSD se ne vpisuje v dohodnino.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 21:22:43   
saraja
Ker sem šele včeraj to začela študirat, da nisem dobila nobenega papirja, samo od porodniške al kako? Sem že čist adijo o tem!!!
Glej kako piše: Povzetek obračuna dohodkov izplačanih v obdobju od 1.1. do 31.12.2006, 304000, ker sem pa zadnjič na davčno klicala, ker nisem dobila teh že prej napisanih obrazcev za dohodnino, je pa rekla, da ne rabim vlagat, ker ne presegam cenzusa, vložit moram pa sama, če želim 7 jurjov nazaj, do njih sem pa upravičena, tak da ne vem na čem sem. Pa kaki so, ko so oni kaj dolžni so tiho, ko jim morš pa dat par tolarjev nazaj ti pa pošiljajo!

Dijo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 21:23:55   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Bruto!, ker se odšteje akontacija (naslednji stolpič)

havla user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2007 21:27:31   
saraja
Ej, zlate ste, ste pa ja boljše ko Vida user posted image , to pomeni, da bomo dobli mastne denarc nazaj, al pa tut ne. Ne živiva 1 leto skupaj, samo mi je predlagala ona tam na davčni, a je to moja krivda, če sem napisala, da me vzdržuje 1 leto, a bojo preverjali? Ja, zdaj pa dosti vprašanj!

Nočko

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2007 21:36:45   
lex
Če se ti splača, da se vpišeš k njemu (da dobita več nazaj) se vpiši, če ne pa daj svojo.
Najbolje, da si preračunaš: http://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=70f76b41-8ac9-4ea8-8608-36b9508525de&new=true&action=import
Jaz sem ga glih skor vsrala, ker sem mu aleksa samo za en mesec skor vpisala in bi moral doplačati toliko ko bi moral po pravem nazaj dobit.user posted image  Pa mi k sreči ni štimalouser posted image
A si mu vpisala obnovo hiše?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 21:41:34   
saraja
Če dam jaz not dohodnino dobim nazaj 7 jurjov, če pa me on napiše, tako so mi tam rekli pa 200 jurjov, haloooooooooooooo!!!!Obnovo pa nisem vpisala, ker ni on lastnik, ali bi morala vseeno?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 21:48:04   
lex
Dej me dopoldan poklicat, pa bom itak za računalnikom pa ti bom vse pomagala izpolnit. Nimam avta, da bi prišla do tebe, če ga maš ti - pridi.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2007 23:00:48   
Samoyedka
Saraja, ne bit no tak poštena, boga ti user posted image Mislim, eni prenašajo vse okol da se kadi, ti se pa sekiraš da še nista leto dni skupaj- kako pa nej preverijo? Pssssttttt user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2007 9:55:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

Saraja, ne bit no tak poštena, boga ti user posted image Mislim, eni prenašajo vse okol da se kadi, ti se pa sekiraš da še nista leto dni skupaj- kako pa nej preverijo? Pssssttttt user posted image

Na UE lahko preverijo. user posted image  Če sta prijavljena na istem naslovu seveda.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.5.2007 14:01:40   
Samoyedka
Ja Hothien, maš prav user posted image Čist sem pozabila- eh, pač rečeš, da sta se en cajt selila sem in tja in da sta se šele pred kratkim "usidrala". Bemu zele, druge barabe nej lovijo, ne pa zarad takih malenkosti 

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?