Anonimen -> Skriva pred mano (25.4.2007 14:12:51)
|
Vse je bilo oh in sploh, to najino življenje, dokler ni zamenjal službe. V tej službi je ves mlad kolektiv in drugo jim ne gre po glavi seks in alkohol. No večini. On mi je zagotavljal, da me ima rad in da me ne bo prevaral. Problem pa se je začel, ko sem opazila da je nenavadno veliko se klical z sodelavko, seveda sem tečnarila zakaj ravno s to in edino njo. Pa je odgovor bil vedno da je vse službeno. Potem sem še par krat našla kako si ga je na roko in sem ga vpašala če je to delal in odgovor je bil vedno ne. A kaj če sem vedno našla kakšne robce s spermo in kar nekaj oblek, kjer je končal,...v glavnem mi ni nikoli in nikdar priznal da si ga meče. Potem je nekako prišlo do tega, da sva šla začasno narazen. Vse prepire sva zgladila in nobenih očitkov več ni bilo. Tudi klicev več ni bilo. Nakar mi pred valentinovem pove, da se po njegovi službi govori, da natepava sodelavko (s katero sta si telefonirala). Naj napišem, da imam vsak dan na obisku njegove sodelavce, tudi to sodelavko... In pred parimi dnevi ugotovim, (brskala sem mu po telefonu), da se še vedno kličeta z sodelavko, le da klice briše. In da si ga še vedno meče na roko in mi še vedno laže da ne, in da obiskuje nekatere internetne strani in vneto briše sledi za sabo. Govori mi da sem obsedena in ljubosumna in da si delam neke utvare, ki jih ni. Jaz pa vem da se nekaj dogaja. Zakaj, če res ni nič, skriva pred mano klice? In valda, da sem ljubosumna, če klice briše dol! Morala sem samo spihati jezo, ker me je spet razkuril.
|
|
|
|