sponkica_ -> RE: Robotski sesalec Roomba (11.4.2011 18:44:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25 Mi smo robotski sesalnik Roomba kupili maja letos in je zakon! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Res potrebuje dosti časa za sesanje (celo stanovanje cca. 65 m2 mi sesa 1,5 ure), vendar dobro posesa pa pod postelje in kavče gre, kar se meni ne da vsakič kolovratit. Baterija pa mi zdrži za sesanje celega stanovanja in še pri mami je ratalo dve sobi posesat. Nima nobenih vrečk, ampak samo zbiralnik umazanije streseš in je. Moč sesanja se seveda ne more primerjati z navadnimi sesalci (ki močneje sesajo), vendar je tako lepo sedeti na kavču in čakati, da se stanovanje posesa! Doma imamo 3 muce in sesamo skoraj vsak dan z Roombo in moram rečt, da je stanje, kar se dlak tiče, bistveno boljše. Je pa učinek boljši, če damo stole na mizo pa s tal umaknemo igrače od tamale. To je samo par minutk dela v primerjavi s sesanjem celega stanovanja, s katerim imam v povprečju eno uro mukotrpnega dela. Vsake toliko (enkrat na dva tedna) res primem v roke klasični sesalec, da bolj na fino posesam, vendar se pozna, da se vsak dan sproti sesa in imam potem manj dela tudi s klasičnim sesalcem. Skratka, pripročam. pa pod postelje in kavče gre, kar se meni ne da vsakič kolovratit. Baterija pa mi zdrži za sesanje celega stanovanja in še pri mami je ratalo dve sobi posesat. Nima nobenih vrečk, ampak samo zbiralnik umazanije streseš in je. Moč sesanja se seveda ne more primerjati z navadnimi sesalci (ki močneje sesajo), vendar je tako lepo sedeti na kavču in čakati, da se stanovanje posesa! Doma imamo 3 muce in sesamo skoraj vsak dan z Roombo in moram rečt, da je stanje, kar se dlak tiče, bis zmajči25, Tudi mi smo pred nakupom robotskega sesalnika in me zanima, če bi ti kupila še enkrat roombo, glede na izkušnje ki jih imaš dosedaj z njim? Zadnje čase je teh robotskih sesalnikov ogromno in vsak prodajalec seveda pravi, da je njihov najboljši. :) Za roombo in irobota sem slišala same dobre stvari in glih zaradi tega nevem, za katerega se odločit. Hvala za kakršnokoli pomoč.
|
|
|
|