|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velika ponudba vložkov
25.4.2007 13:23:51   
soncek.djukelica
...vseh vrst, se vam ponuja pri meni,ker jaz jih za nekaj časa ne bom rabila! user posted image
ker sem user posted image !juhu,juhu,juhu! nosečka sem, zelo dobra nosečka! user posted image user posted image user posted image
Danes je bil dan d, šla sem na odvzem krvi in imam ogromnega! 5772 bhcg! juhu,juhu,juhu! Sploh nisem ziher,če sta sam user posted image user posted image , glede na rezultate sodeč,(da niso user posted image user posted image user posted image ) če pa je samo en user posted image  je pa ta močan in borec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce, jaz sem tok srečna, sam smeji se mi, izredno srečna sem, ne morem verjeti,da se mi to dogaja! kar user posted image  bi od sreče! user posted image user posted image user posted image

dajem upanje vsem vam,ki se borite za svoje user posted image ! vsem vam,ko mislite,da ni možno,da imate preveč zdravstvenih težav vam dajem upanje z svojim primerom! user posted image  naj vam jaz povem kaj vse sem prestala,da sem zagledala magične user posted image user posted image
  • čakala sem 13 let na ta dan! user posted image  (vztrajnost se splača)
  • to ni moj prvi partner (zmeraj pride pravi) user posted image
  • dala sem 3 laparoskopije čez
  • dala sem 1 histeroskopijo čez
  • dala sem vsa glupa vprašanja o tem,zakaj pa ti nimaš otrok ČEZ user posted image
  • stara sem dobro čez 30 in dajem upanje vsem vam,da se tudi kasneje da zanosit user posted image user posted image
  • dala sem vso "sranje"okoli špikanja,ampak se je splačalo! user posted image user posted image

punce, nikoli,nikoli se ne predat!to je moj nasvet! jaz se ne bom nikoli! user posted image

srečna sem, da bi kar user posted image

hvala vse borkam mojim, hvala vsem na željah! dobro se vedno povrne! user posted image
lep dan želim! user posted image

Dvojna mamica sem!:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velika ponudba vložkov
25.4.2007 13:26:38   
lana38
user posted image user posted image user posted image ČESTITAM, soncek.user posted image !
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 13:33:05   
Anonimen
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 13:38:04   
pot
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Vztrajnost se splača in ti si to tudi dokazala. Zdaj pa le mirno in srečno nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 13:44:10   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitke,vložkov pa ne rabim hvala na ponudbi,ker jih sedaj imam zadnji mesec še kake tri dni pol pa jih bom tudi jaz nudlia.

Še nekrat iskrene čestitke iz srca!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 13:46:49   
Taula
ČESTITKE!!!!!!!!!!
Pa pazi na user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 13:47:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 13:50:42   
DaisyE
user posted image      BRAVOOOOOOOOO! PA JIH MAMO!!! user posted image  NAMREČ!!!! IN JA, KRIČIM! OD SAMEGA NAVDUŠENJA! YOU GO GIRL!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 13:52:46   
ledenka
user posted image  bravo, čestitam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 13:55:59   
Anonimen
ČESTITKE,ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2007 13:58:23   
Strawberrie Cherrie
ČESTITKE!!!!
Joj, je to lepo prebrat!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2007 14:04:42   
Ancy
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Vas berem na sosednji temi pa ste prave face user posted image user posted image ma sem že od začetka vedela da ti je ratalo, nevem zakaj user posted image Zdaj pa da ostanete (kolikorkoli vas že je) 9 mesecev skupaj potem pa uživancija na polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 14:08:23   
natalia
user posted image čestitke!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 14:09:20   
Felicity
Iskrene čestitke, vse lepo ti želim!

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2007 14:11:12   
tinaaja
naj se cez 8 mesecev izvali tvoj pikecuser posted image ali dva user posted image user posted image no al pa hmm trije user posted image user posted image user posted image

cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2007 14:17:20   
sonchek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2007 14:49:37   
sonček33
To je največja zmaga, kajne?
In ja, ti in tebi podobne mi dajo upanje.
Bodi srečna.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2007 14:54:30   
ElaM
Še enkrat čestitke, take novice je pa lepo prebrat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 15:02:11   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,joj,kako lepo,iskrene čestitke in zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj v sreči,ki si jo tako dolgo čakala in se zanjo borila in bila vstrajna do konca,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2007 15:12:20   
pina-1
iz srca ti čestitam in ti želim vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... te bom kar vzela zaq vzor....user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2007 15:19:09   
biba26
Čestita soncek djukelica,s sem ful vesela zateuser posted image

Si zelo lepo napisala in ko bom na tleh in ko bom brez volje si bom pogledala tvoje sporočilo!

Zdravo in veselo user posted image ti želim!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2007 16:23:14   
Elysabeth
Se pridružujem vsem čestitkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2007 16:25:57   
koala
soncek.djukelica še tukaj ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.4.2007 16:32:50   
torcica
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.4.2007 17:21:46   
markmeh
user posted image user posted image user posted image kakšne lepe novičke,iskrene čestitke in čim bolj mirnih naslednjih user posted image mesecev.Pazi nase in na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

15.10.

Ime za punčko

Tia (33%)

Lia (11%)

Ema (56%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!