Anonimen -> RE: Porodnišnica Brežice (28.4.2007 21:23:37)
|
Jaz sem bila prerezana in šivana. Meni so rekli, da so me morali prerezat, ker je šla z glavico vred ven tudi rokica (je imela na ličko naslonjeno), pa nisem nič vprašala, zakaj so me rezali, so mi kar sami pojasnili. Ne vem, mogoče me v nasprotnem primeru ne bi. V porodni je lahko več porodnic naenkrat, mislim, da imajo tri postelje not pa eno samo porodno sobo, tako da če ne gre drugače, pač ne gre. Jaz sem bila sama. Pa mislim, da kake velike možnosti, da hkrati s kakšno rojevaš, ni, ker tam ni glih veliko porodov. Če pa se že zgodi, se mi zdi, da sem videla neko provizoriš zaveso oz. bolj a la španska stena varianta ali kako se že reče. Dvomim, da se glih gledaš z drugimi, edino poslušaš se. Moj mož je bil lahko cel dan od jutra do večera pri meni, ga niso ven metali do večera (no, saj čisto non stop tudi ni bil pri meni). Sem pa bila dva dni sama v sobi, šele tretji dan sem dobila še eno not. Mogoče zato niso težili. Mene so pobrili in klistirali (brijem se sicer sama, samo so vseeno še na fino na hitrco potegnli čez). Kolikor vem, imaš pa itak pravico zavrnit oboje. Lani je bila EA plačljiva. Stala je 41.200 SIT.
|
|
|
|