Rajska plaža-Rab (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

Bauka -> Rajska plaža-Rab (25.4.2007 11:36:04)

Pozdravljene,

imamo 1,5 leta starega sina in posledično bo verjetno letos naš dopust kar naporen. Zanima me kako je na rajski plaži na Rabu, ali je blizu kamp, kako je urejen (WC), ali greš lahko kam peš (v mesto). Mi imamo namen iti v septembru, predvidevam, da takrat ne bo več pretirane gneče, ali pač?

Hvala za odgovore in vaše izkušnje!
LP, Bauka

borovnička -> RE: Rajska plaža-Rab (25.4.2007 12:50:55)

Greste kampirat? Če boste kampirali v avtokampu San Marino v Loparju, je ta kamp ob rajski plaži. Mivka, mivka in mivka. Idealno za otroke. Nikamor ti ne more past, se kam udarit. Voda je dolgo plitva in se hitro segreje, da malčke ne zebe. V višku sezone nekje do 20. avgusta zna bit gužva, potem pa ne več in zna bit zelo prijetno. Do mesta je kar daleč, tako, da do mesta sprehod odpade. Je pa takoj izven kampa zabaviščni center z igrali in štanti, živo muziko. Sprehajalnih poti je pa tudi kar nekaj. WC-ji so skoraj po celem kampu prenovljeni, čistilke jih čistijo preko celega dneva. Imajo tudi wc za otroke.

Mi hodimo tja že od mojega otroštva in letos gre z nami tudi naš Nik, ki bo konec avgusta dopolnil eno leto. Nor je na vodo in že zdaj vem, da bo užival. Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Rajska plaža-Rab (25.4.2007 16:14:22)

Rajska plaža-Rab je edino mesto na Hrvaškem, kamor bi jaz šla na dopust.

Maleal -> RE: Rajska plaža-Rab (25.4.2007 16:54:35)

Pa tu je možno samo kampiranje?Nekje sem še zasledila,da so hoteli,kaj pa apartmaji??

borovnička -> RE: Rajska plaža-Rab (26.4.2007 14:36:58)

Imarcel, ja seveda, dalje od kampa so hoteli, za kampom (če gledamo iz obale proti kopnem) pa so povsod apartmaji. Skoraj ni hiše, ki ne bi oddajala apartmajev.

Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]