crci06 -> RE: puranov zrezek v smetanovi omaki (25.4.2007 13:32:30)
|
sem šla v hladilnik pogledat kaj je to za ena smetana za kuhanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , če sploh imam pravo in sem videla, da je sploh nimam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , da pa ima moj za danes kuhano še od včeraj in da bom tele zrezke naštudirala do jutri. Jutri pa bodo, pa če jih samo zase skuham (no, tega še nikol nisem naredila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] )... Tako da zna biti, da bom imela še jutri kakšno vprašanje, čeprav sliši se enostavno. Asso, vem, da si primorka: kaj je to SOTILETTE?? Ene vrste sir? Sem pa malo razmišljala in je res možno, da so v tisti restavraciji riž zalili z gobovo juho. Po barvi sodeč, pa tak kremast riž je bil. Jaz je že od malega ne maram, riž mi je bil pa všeč. Mogoče je pa čas, da jo poskusim, kakšna sploh je, predem bo moj otrok začel s forami "tega ne maram" še preden poskusi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Preizkusila bom vse recepte, ali pa naredila svoj miks[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ste mi pa tolk pocedile sline, da sem morala it vmes po roladico, da sploh lahk do konca naštrikam tale post.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hvala!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] Pa če ima še katera kakšno skrivnost, kar na plan z njo!!! P.S: pa ful ste face: malo začimb. Začimbe po po okusu... In to govorite kuharskemu neznalčku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] najbolj pa so mi všeč stavki: "če je pregosto...". .. to pomeni, da sem na dobri poti, da naredim tako omakico, kot sem jo jedla. Mogoče bo pa še moj vzljubil riž, ker do zdaj nikoli nism vedela, kakšno omakico naj nareim zraven, da ni prepusto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|