|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skupen dom
25.4.2007 6:52:08   
sončnica24
Zanima me nekaj, kdaj ste se odločile da boste s partnerjem zaživela na svojem in katera je obveljala?

Moj bi namreč rad šel iz Maribora (v bližino) njegovih jaz pa bi rada ostala v Mariboru, pa ne pri svojih, rada bi da sva za sebe, ker se mi kombinacije s starši ne zdijo fajn.

Kako ste pa ve to rešile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skupen dom
25.4.2007 6:57:38   
srki
V bistvu veva že od začetka, da bova šla na svoje in delava na tem, zaenkrat še šparava, potem pa bomo videli, ali hiša ali v stanovanje. Glede na to, da sem na deželi, ne menjam le-te za mesto.

Tri leta sva že pri naših, v zgornjem štuku, ker se dobro štekamo, se mi nikamor ne mudi, pa tudi malo moram še počakati, ker sem še v fazi varčevanja.

Saj, tudi če se familiji dobro razumeta, je po mojem najboljše, da je vsak na svojem, ker nikoli ne veš....

Za enkrat funkcioniramo OK, glede na to, da živimo v hiši kar tri generacije-še dobro, da se znamo en drugemu prilagajat oz. da moji starši in stara mama niso tako starokopitni in se ne vtikajo v naju.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 7:27:26   
Erdbeere
midva sva zaživela skupaj po poročni noči user posted image user posted image user posted image in mi je super to...je vsaj en prehod v življenju, pa tudi poroka nama nekaj pomeni...sva pa šla stran od mojih in od njegovih, no ja v bistvu sva pri njegovi stari mami in je kar ok, bo pa boljše user posted image user posted image upam, da v roku 3 let 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 7:59:08   
Taula
Midva sva v fazi varčevanja. Itak imava podobne želje kje bi živela, tako da ni problema.user posted image  (čim dalj od taščuser posted image )

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 8:03:18   
zungi
midva sva si kupila novo 4-sobno stanovanje. Od njegovih staršev sva stran ca 20 km, moji pa tako živijo v tujini in smo narazen kar 500 km.

Moje mnenje je sledeče: mladi in stari pod isto streho nikoli ne gredo skupaj. Vedno rečem, da morajo "mladi" živeti toliko stran od svojih staršev, da le ti ne morejo priti na obisk v copatih user posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 8:23:06   
caillou
Mož je bil že tako dolga leta na svojem, jaz pa sem doma gladko v pol ure spokala kovčke in odšla. Kako so doma sprejeli ? Kot so hoteli in znali.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 9:04:51   
karmy
jaz si pa sploh ne morem mislit da bi živela pri njegovih starših...so ful dobri ljudje samo rada mam svoj osebni prostor, in da grem kadar hočem in da pridem kadar hočem

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 9:08:05   
muška
midva sva pri meni doma, torej v hiši mojih staršev in imava svoje stanovanje, ki je veliko user posted image . Moj mož je mestno dete, jaz sem djevojka sa sela , v mesto ne bi šla nikoli živet, on pa se je tudi hotel znebit bloka. user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 11:48:13   
Anonimen
Oba sva bila že nekaj let na svojem, oba mestna deteta, tako da sva v mestu tudi ostala, po 4 mesecih je odpovedal najemniško stanovanje in se preselil k meni, ker sva ugotovila, da nima smisla dveh najemnin plačevat, sploh ker je bil več pri meni kot doma.  Nikoli pa ne bi ne on ne jaz živela s katerimi od staršev. Vsaka generacija mora biti zase, pa se bomo najbolje zastopli in edino tako imava zares svoj mir in zasebnost.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 12:48:08   
romy
No, drži se tega kot pravijo star rek, pregovor..whatevwr...

Živi tam, kjer nobena od tašč ne more pridet v copatih user posted image  
In še res je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2007 12:53:38   
Anonimen
Jaz sem bila že v srednji šoli v dijaškemu domu, na faksu v najemniškem stanovanju....tako da sem bila kar samostojna že od nekdaj. Pred petimi leti pa sem se preselila k njemu domov-najhujš napaka!
Po treh letih bede, sva se zapufala in kupila skupno stanovanje. Sedaj sva vseljena že eno leto in se mava orng fajnuser posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2007 12:58:46   
Jutra
Čisto na svoje zgleda ne bomo nikoli šli, ker smo si dom naredili v hiši mojih staršev.

Ko sva se odločala, kje bova živela, sva imela več variant. In zaradi spleta okoliščin sva se odločila tako kot sva se. Danes vem, da je najbolj "zdravo", da se mlad par odseli čisto na svoje, pa četudi v čisto majhno garsonjero.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 12:59:25   
Anonimen
Presila sem se k njemu "poskusno" po 3 mesecih, ker sem prišla na Obalo študirat in je moj dom 300km stran in mi je to predlagal da poskusiva, da se izognem plačilu najemnine. Itak bi na koncu bila ves čas pri njemuuser posted image .
No pa sem še 9 let kasneje še vedno pri njemuuser posted image , s tem da se to sedaj imenuje pri namauser posted image .
Živiva pa v hiši njegovih staršev v spodnjem štuku čisto ločena, tako da če si tašča želi obiska se vseeno mora preobut v čevlje, ker mora čez dvorišče do najinih vhodnih vrat.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 21:24:29   
Gina
Če bi bila še vedno z bivšim, nikoli ne bi mogla uresničit svojih sanj. On je mestno dete. Jaz pa ne maram Lj. Tako pa sem vendarle uresničila mojo vas. Sem si izbrala takega, s katerim sanjava enako, no vsaj glede tega, kje nama je všeč živet. Moj je iz Mb, jaz rojena v Lj., stanujemo pa v hišici na Notranjskem. Yeees! Ful lepo in obema v interesu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?