[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.4.2007 22:47:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mala Zala -> RE: sesalec Bosch logo bagless (25.4.2007 13:20:42)

Ja, jaz sem ga kupila s pomočjo prijaznih deklet, ki so mi dale nalepke (no, kar nekaj sem jih "zaslužila" tudi sama). Sesalnik je za moje pojme ENKRATEN, ne vem pa, kake kriterije imaš. Je zelo močan, luštkan (ne prevelik), lep za pogledat, sesaš lahko brez vrečke ali z njo.

V glavnem - zelo dober nakup (kako bo pa dolgoročno, pa žal ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).

Pozdrav!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.4.2007 14:02:22)

mala Zala -> RE: sesalec Bosch logo bagless (26.4.2007 14:33:17)

Mi imamo za osnovni sesalnik Batagela - vodnega. Ravno zaradi tega, kar si rekla, da je zamudno ga čistiti, sem si omislila še enega - za vsak dan. Globinske krtače nima, kot si že sama ugotovila, ima pa eno večjo krtačo s takimi gumijastimi ščetincami, ozko in dolgo za parket (svetovn, ker pridoš skor povsod zraven), tako miceno za kak kavč na hit posesat, pa taozek nastavek.

Moja pričakovanja izpolnjuje. Upam, da boš tudi ti zadovoljna, če ga vzameš.

LP,
B

hubibubi -> RE: sesalec Bosch logo bagless (21.7.2007 13:19:08)

oj

mene pa zanima kako se odnese boshov sesalec po mesecih uporabe. ali ta sesalec posesa tudi tusti drobni prah tudi. namreč mi ga nameravamo kupiti pa se ne moremo odločiti ravno ali naj ga kupimo ali pa naj damo še nekaj denarja zraven pa kupimo kaj drugega.

nimam pa visokih kriterijev. pomembno mi je da dobro posesa laminate in ploščice ter, da ko je posoda do polovice napolnjena oziroma ko je filter malo prašen ne izgubi svoje moči. ker se mi ne da po vsakem sesanju čistiti filtra.

hvala za vaše izkušnje

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.7.2007 17:40:17)

Purly -> RE: sesalec Bosch logo bagless (11.2.2008 9:55:19)

imamo ga cca 4 mesece in je bil ža 2 krat na servisu, ker slabo vleče.
Popravili niso nič. Najraje bi ga vrgel v kanto za smeti !

Stran: [1]