|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaljubljena ...
26.4.2007 23:47:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

to ti mora biti zelo neprijetno.Težko se je ljubiti z možem če ljubiš drugega.Jaz ti predlagam da temeljito premisliš kaj si v resnici želiš,kaj pričakuješ in da  temeljito razmisliš o svojih čustvih.Z družino pojdite nekam na kratko potovanje in si tam uredi misli.tako ne boš mogla dolgo živeti,samo zmešalo se ti bo.Mogoče je to le bežno čustvo ki te je spreletelo in to moraš kmalu spoznati oz.spoznati moraš kaj je prav.Da si lažeš in da lažeš drugim...če so čustva res tako močna da si tako zaljubljena,te bo ta skrivnost peljala v pogubo...res pojdi nekam in temeljito razmisli potem pa stori kar ti narekuje srce.Vso srečo

Tole mi je pa zelo vsec.. user posted image

In na koncu..pravis.. da stori, kar ti narekuje srce.. ?! Hja.. tuki se bo pa tko.. cist majckeno zataknil.. se mi zdi.. user posted image
Naredit to kar je prav.. into kar tio pravi srce.. ni vedno mozno.. ker se to dvoje lahko izkljucuje..
Prav je da pusti tistga  druzga pri miru.. kao tko razumsko prav..
Ampak srce pa hoce ravno njega..

Koga zdej poslusat? In karkoli nardi.. lahko se se tako bori.. da naredi tko kot je razumsko.. bo srce na koncu vedno zmagalo.. ce je dovolj mocno..
Mozno se je prepricat, da nekaj pac ni prav.. in da je to cez vsako mejo.. ki si jo lahko privoscis.. ampak na drugi strani ta dejstva srce ne zanimajo.. njemu je vseeno al je to brat.. al pa tm en cist tretji..

Zlo tezko je to.. Mogoc gre tuki za nekaj zafrkancije zraven.. in se te dve punci mal zabavata.. ampak kaj pa ce se ne bi?!

Ce poslusas razum... potem te custva zjebejo.. in trpis..
Ce poslusas srce.. te pa razumn zjebe.. in spet trpis.. ker ti obcutki krivde usekajo ven.. ker si pac to in to naredu.. in jih toliko in toliko prizadel..

Najboljs je.. da cakas.. tko dolgo.. da srce in razum postaneta frenda.. da se nekak zmenta.. sam to spet ni tko lahko.. Idealne resitve pac ni..

In ce poslusas razum.. potem trpis samo ti.. ce poslusas srce.. potem jih trpi veliko vec.. ampak tudi ce poslusis razum..jih lahko trpi vec.. ker ona se lahko distancira od tega druzga.. in pol pac trpi posledicno trpi tudi njen partner.. ker se to ziher pozna.. in potem je fajt.. in trpi se otrok.. torej isto jih trpi vec.. samo mal bolj po obrokih.. samo laif je konc koncev skoda zapravt tko po obrokih.. torej boljs da poslusas srce... in nardis kar ze pac nardis.. in prihranis veliko casa..
Ze ko to pisem.. priode do borbe med razumom in srcom.. in koncno vedno zmaga srce.. in vsi pravijo.. da je prav da nardis to.. kar ti pravi srce.. Hitreje je..
Potem pa.. drug problem.. ali imas jajca.. da nardis to, kar ti pravi srce.. ce jih nimas bos izbral pot razuma.. in spet si na zacetku.. ker ko izberes pot razuma.. se vedno spet oglasi srce.. in pol spet.. imas pogum?? Nimas.. torej.. razum.. ampak ne gre.. kr ne gre.. srce se pac preprosto ne bo sprijaznilo, da ga ignoriras.. ker nimas poguma.. torej kje najti pogum?
In ko ga ze najdes.. je vprasanje.. ali si tisto drugo srce tudi to zeli..in ali ima dovolj poguma.. Ce si zeli.. potem se pogum potencira.. in je lazje..  ce si pa ne zeli.. pol pa.... ne vem.. pol pa si pac v pizdi.. in nekak zivis svoj bedni zlagani laif dalje.. ker ce drugo srce ni za.. potem je itak vseeno.. ceprav ni.. ker goljufas in lazes temu partnerju.. ampak vedno se ti zdi.. da bi lahko to naredil tudi jutri.. ni nujno, da ravno danes.. ker kaj je to en dan.. v primerjavi z velik dnevi.. nic.. torej jutri bo ravno pravsnji dan.. da poves resnico.. in pride jutri.. ki postane danes.. ampak danes ni dober.. jutri bo boljsi..

In tko se lahko tudi postaras.. in potem ti je lahko fuuul zal.. in bog ne daj.. da kje preberes.. da ti naj nikoli ne bo zal, za stvari ki si jih naredil.. ampak za tiste.. ki jih nisi.. pa bi jih lahko..

Razlika pa je ocitna.. ce nekaj ne naredis.. ali pa ce naredis.. V enem primeru.. cel laif umiras.. v drugem primeru pa zivis.. in ni tezko umreti.. ce si zivel.. in tezko je umreti.. ce si skos umiral.. ker kdaj pa bos zivel??

Ronja.. a ze spis? user posted image

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
26.4.2007 23:50:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Zakaj sem šla tole sploh brat?

Nic v laifu ni brez veze.. vse ima svoj namen... Zato user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Mislim Tjazya se razumem, da je otrocji, ker je pač moškiuser posted image

A ti si tud ena tistih... ki fuul rada tezis?? user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
27.4.2007 0:14:54   
Anonimen
Pa se eno vprasanje..

Recimo.. da ma ona tega druzga brata fuuuuu fuuuuuu fuuuuull rada..
Kako naj zdej nardi, da ga vec ne bi imela tko rada???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
27.4.2007 21:22:11   
CAPA
user posted image user posted image

A pol bosta pa jokali, ko bo en - če ne oba... klonila?? GROZA, KAJ STE ŽENSKE PRIPRAVLJENE STORITI ZA POPESTRITEV...
pa če se ne motim imate otroke... JAO JAO

RAJE ŠE ENKRAT DODOBRA PREMISLITA V KAJ SE SPUŠČATA!

Vsaj zavoljo otrok ne dopustita, da gre to dlje kot je že šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.4.2007 21:29:43   
mama54
Tjazy,se popolnoma strinjam z tvojo razlago.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.4.2007 7:49:40   
Anonimen
Lahko mogoce tudi odgovoris na tisto zadnje vprasanje?

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
28.4.2007 8:29:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Pa se eno vprasanje..

Recimo.. da ma ona tega druzga brata fuuuuu fuuuuuu fuuuuull rada..
Kako naj zdej nardi, da ga vec ne bi imela tko rada???

Naj se ga čimbolj izogiba,naj ne hodi nekaj časa k njim na obisk.Naj začne ceniti tisto kar ima doma.
Naj večkrat pomisli na posledice,v primeru,če bi se zapletla z njim,in seveda,največ naj misli na svoje
in njegove otroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
28.4.2007 9:06:33   
Anonimen
ali si tisto drugo srce tudi to zeli..in ali ima dovolj poguma.. Ce si zeli.. potem se pogum potencira.. in je lazje.. ce si pa ne zeli.. pol pa.... ne vem.. pol pa si pac v pizdi.. in nekak zivis svoj bedni zlagani laif dalje

neeeee...ce ta oseba ne deli tvojega mnenja s tabo, pac ni tista prava...no, ali pa vsaj okoliscine niso prave...kako jo pozabit? hmmm najbrz tezko...vendar se je potrebno zavedati, da na svetu obstaja vsaj 3 mrd ljudi nasprotnega spola :) in NI VRAG, da ne bi najdu ene svoje soul mate!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
28.4.2007 9:37:19   
caillou
Anonimna, se pravi da si že v nizkem štartu user posted image  

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.4.2007 10:40:15   
Anonimen
neeeee...ce ta oseba ne deli tvojega mnenja s tabo, pac ni tista prava...no, ali pa vsaj okoliscine niso prave...kako jo pozabit? hmmm najbrz tezko...vendar se je potrebno zavedati, da na svetu obstaja vsaj 3 mrd ljudi nasprotnega spola :) in NI VRAG, da ne bi najdu ene svoje soul mate!!
[/quote]

user posted image user posted image  ejj.. ANONIMNA... he he...

Ce ga nikol neb delila.. bi bilo to vsaj 500% bolj izi..

In zdej predlagas tej enonimni.. ki se je zatreskala v tistga brata.. da gre na lov.. za temi 3 miljardami drugimi tipi.. ker ni user posted image  da ne bi najdla se enga soul mate..?!
Sam to bi blo tko.. bolj tolazilno dejanje.. zato je verjetno potrebno najprej tega pozabt.. a ne.. vsaj na tak nacin.. sploh v tako zafukanih okoliscinah.. kot je brat.. in ista bajta.. al pa se v kaksnih drugih.. mogoce za odtenek se bolj bizarnih. :))

Dobr.. da nis napisala.. naj prekine stike..  huh... ker sej ves.. ista bajta.. pa stike prekint.. ne gre.. a ne.. :))))

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
28.4.2007 10:57:30   
Anonimen
Če je ista bajta,potem se pa treba odselit a ne?Ker če bo z njim pod isto streho,potem bo naredila tisto,kar se ji plete po glavi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
28.4.2007 13:43:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali si tisto drugo srce tudi to zeli..in ali ima dovolj poguma.. Ce si zeli.. potem se pogum potencira.. in je lazje.. ce si pa ne zeli.. pol pa.... ne vem.. pol pa si pac v pizdi.. in nekak zivis svoj bedni zlagani laif dalje

Sem se premislu.. user posted image user posted image

Pozab tisto zgori.. !!

Mogoc pa je tud ta partner.. obstojeci.. cist kul.. in ok! user posted image user posted image user posted image  Ni treba zbirat med 3 mrd.. :)))

Pa itak ni potrebno.. niti mozno pozabit... da se tud drugac..  Tnx!

Tisto ko se zaljubsi v druzga.. lahko tud transformiras.. v kaj druzga.. Recimo.. tko, da sta frendovsko fuul povezana recimo.. ker vcasih okoliscine so res.. take.. da je nemogoce.. in mogoce pa je celo boljs tko.. sej nikol ne mors vedet..

Tko ziher ne falis.. ce lepo plavas z reko laifa.. sam ni tko simpl vedno.. vcasih mors probat.. odplavat.. proti toku.. da pol vidis.. da je tko edino prav..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
28.4.2007 15:16:11   
Anonimen
jep, Tjazi, najbrz mas kr prav :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
28.4.2007 16:00:20   
Anonimen

jep, Tjazi, najbrz mas kr prav :)

Ti tud.. .user posted image   :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
28.4.2007 16:02:13   
AiMa
Oj,madonca, draga moja naivna anonimna...
Že tko je štala od štale, če si z nekom in si želiš drugega, še huje je najbrž,če si poročen in imaš otroke, ampak, da greš delat tole..ti mor bit pa že preklet dolgčas v življenjuuser posted image
Ne, sej kul, razumem,da je sodobnost mal zbluzila, da se nikakor ne najdemo več ali pa se,če že se, precej dolgo časa iščemo,ampak..Lej, življenje se v trenutku samo od sebe zaplete, zakaj to delaš,če ni treba?Ker ti bo potem fajn? Naveličala si se partnerja (ker si se ga, da ti take hodjo po glavi) in zdaj boš odbezlala k drugemu. Ker boš,če razmišljaš o tem. Nekoč bo prilika in ne boš se upirala. Verjemi.In potem bo štala v familiji in tebi bo vseeno fajn. Ker boš gojila metuljo farmo v trebuščku, ker te bo ščemelo in bo prepovedano..Kaj pa, ko mine še to? Kaj boš potem? Raziskala njegovo družinsko drevo?user posted image

AiMa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.4.2007 16:03:34   
Anonimen
Pa to ni več res.....sem že prestara za ta svet....

Pol se bo pa izkazalo, da je tvoj baraba in za akcijo, njen mož pa ne. Ena bo na koncu ziher jokala....

Pa vaši otroci se bodo kar med seboj poženli!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
28.4.2007 22:24:12   
tanikaa
Očitno sem z drugega planeta. user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.4.2007 23:04:08   
smrka

In zdaj sva se zmenile,da probama nekaj.Ona pri mojem jaz pri njenem.Samo ne za v posteljo.Da vidive kateri bo tak naiven in bo nasedel in je zmožen prevarat.Tako....Da bove osvajale jaz njenega ona mojega.Pa ,da vidimo kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj pa ne?user posted image

Ej ful ste se dobr zmenile, itak da bo vse ostal v druzini user posted image user posted image Ce preberes mal drugace: Ful ste neumne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
29.4.2007 4:57:05   
Anonimen
omg user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
29.4.2007 5:14:21   
Nasy
ma svaštauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
29.4.2007 8:34:56   
tanikaa

In zdaj sva se zmenile,da probama nekaj.Ona pri mojem jaz pri njenem.Samo ne za v posteljo.Da vidive kateri bo tak naiven in bo nasedel in je zmožen prevarat.Tako....Da bove osvajale jaz njenega ona mojega.Pa ,da vidimo kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj pa ne?user posted image

Oprosti a ni je ženske na svetu, kateri bi dovolila, pravzaprav se zmenila z njo, naj osvaja mojega moža.

Punci, igrata se z ognjem in skoraj prepričana sem, da se bosta opekli. Najbolj žalostno pa je, da se bodo opekli še vsi ostali "udeležneci" vajine bolane igre. In s tem uničili dve familiji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
29.4.2007 8:50:27   
Anonimen
Po mojem se pa tile dve punci. zlo fajn zabavata.. :))) in ne bo nobenih tko hudih tragicnih posledic.. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
29.4.2007 12:00:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Po mojem se pa tile dve punci. zlo fajn zabavata.. :))) in ne bo nobenih tko hudih tragicnih posledic.. user posted image user posted image

Glej ga kak je fauš, da se njemu tak pestro ne dogaja user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
29.4.2007 12:10:13   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
29.4.2007 22:37:16   
Anonimen
Jaaa mam cist dolgocasen laif....

Bom se kej podobnga spomnu... da ga mal popestrim.. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?