|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoč/nasvet
24.4.2007 15:16:09   
natasarobi
Pozdravljene vse skupaj!

Rabim vašo pomoč/nasvet, kako ste se ve pobrale po SS ali po UMP. Danes teče 11 dan po drugi umetni prekinitvi nosečnosti, prva sem imela junija 2006. V obeh primerih je šlo za napake, ki niso združljive z življenjem. Vem, da je bolje prekiniti nosečnost prej kot roditi mrtvega otročka, toda kljub vsemu boli....!!!

Ali se je mogoče kakšna od vas obrnila na strokovno pomoč?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za pomoč/nasvet
24.4.2007 15:35:12   
lana38
user posted image  Žal mi je zate in tvoje user posted image . Pridruži se nam na temi Upanje po splavu. tam smo same take z žalostnimi in veselimi izkušnjami.
LP

lana38

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2007 15:43:43   
andreja2000
Jaz sem se po ss in UPN zelo težko pobirala.Veliko podpore in pomoči sem našla ravno v temi,ki jo je že Lana omenila in te tudi jaz vabim,da se nam pridružiš.Zatekla pa sem se tudi h knjigam,ki govorijo o pozitivnem mišlenju in tudi to mi je in mi zelo pomaga.
Žal mi je,da si tudi ti morala čez to in žal mi je za tvoja izgubljena user posted image .Želim ti veliko moči in bodi močna.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2007 15:45:39   
Anonimen
Vso strokovno pomoč sem dobila na Upanju po splavu. Vem, da je težko, vendar moraš razmišljati pozitivno.

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2007 16:24:52   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image draga natasarobi, zelo mi je žal da moraš prestajati takšno torturo, Res se najde tolažba na temi ki so jo punce omenjale.
Če pa imaš občutek, da potrebuješ strokovno pomoč pa ne odlašaj z obiskom pri svojem zdarvniku ki te bo sigurnonapotil naprej.
Želim ti čimbolj razumevajočo okolico in naj sonček sreče čimprej posije v tvoje življenje!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2007 23:33:00   
Shani
Mislim, da je potreben čas, da vse skupaj preboliš. Pri meni je bilo tako, da sem prvi mesec čutila veliko jezo, žalost - kako - ni več moje pikice - zakaj. No počasi prideš do spoznanja, da je pač tako in da za to ni noben kriv. No tudi nekaj časa sem rabila, da sem lahko o tem govorila z drugimi. Predvsem je pa pomebno, da o tem čimveč govoriš in pač sprejmeš. Jaz sem rabila 2 meseca, da sem prišla k sebi ampak nekaj v notranjosti mene je še vedno žalostno in prizadeto. Zdej samo mislim pozitivno in upam na najbolje za naprej. Meni je tudi tema Upanje po splavu veliko pomagala, saj sem videla, da nisem sama in punce z svojimi pozitivnimi spodbudami in mislimi so mi dejansko pomagale ko so ena drugo spodbujale pa čeprav sem jih samo brala.

user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal, da si morala čez to, vzemi si čas za žalovanje in potem pogumno naprej in čimveč pozitivnih misli ti želimuser posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 15:52:01   
natasarobi
POZDRAVLJENE!

HVALA VAM ZA VAŠE ODGOVORE IN TOPLE BESEDE. Sem se že preselila na temo Upanje po splavu in sedaj počasi prebiram vaše zgodbe. Šele sedaj vidim, da nas je ogromno, ki imamo podobne težave in moramo dati vse živo čez, samo za to, da bi imele user posted image . Vaše besede mi dajejo upanje, da bom tudi jaz čez nekaj časa vesela nosečka, ki bo 'pregurala' 9 mesecev in videla porodno sobo na drug način kot sem jo do sedaj.

lp,

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 21:27:21   
sonček33
Držim pesti. Zate, zame in vse druge.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2007 8:46:44   
Skorpija
Res so najboljša pomoč tisti, ki so doživeli isto. Je pa vsaj pri meni bilo najhuje drugi teden po splavu, ko je vse prišlo za mano in sem doživljala grozljive napade tesnobe, da še dihat nisem mogla. Moje zdravilo je delo - to si nisem nikoli mislila, ampak vrnitev v službo je bila zame prava terapija in pa moj vrt ter vsa moja zelišča in rožice na terasi.

Matr, sm kt ena stara mamca že počas....user posted image

Pesti pa močno držim za vse nas, ki si želimo otročičke in se moramo takole krvavo bojevati za njih!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?