Anonimen -> Kdaj začeti nakupovati (15.10.2004 9:50:45)
|
Ne, jaz tetra majčk nisem uporabljala. Sedaj se kupijo taki bodiji, ki se spredaj v celoti odpnejo. Moraš imeti najmanj kakšnih 6, če računaš, da oblečeš po dva naenkrat. Odvisno, kako pogosto pereš in če sušiš v sušilcu. Potem pa moraš imeti žabice, tudi vsaj kakšne 4 ali pa več. Ali pa pajacke, ki jih daš čez en bodi. Iz porodnišnice smo mi šli marca, ko je bilo zelo mraz. Oblekla sem mu en bodi, čez enega plišastega pajacka, pa še čez tak, bolj zimski, zelo mehek pajacek. Pa dve kapici, eno bombažno in eno iz flisa. Potem sem ga dala v tobo ležat na dekico, pod glavico pleniško, pokrila z dekico in čez torbo (pri glavici) dala eno pleničko. Kar se pa številk tiče, je pa res skoraj bolje, da kupiš 62 in ne 56. Meni so vsi tako govorili, pa sem vseeno kupila precej številke 56, ker se mi je zdel novorojenček v prevelikih oblekicah še bolj nebogljen. Nazadnje pa se je rodil korenjak s 57 cm in mu je bilo vse, kar je bilo št. 56, premajhno. Še zamenjati nisem mogla, ker sem seveda že vse oprala. Te pa čisto razumem, da bi rada že sedaj nakupovala. Tudi sama sem morala zelo držati nazaj, oziroma so me bolj drugi. Ampak če sedaj pogledam nazaj, če bi se to zgodilo še enkrat, bi si dala duška. Tako malokrat smo tako srečni, da lahko uživamo, ko pripravljamo vse potrebno za težko pričakovane otročičke. To je zelo lep čas. Uživaj.
|
|
|
|