Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: angleška metoda zanositve 24.4.2007 12:33:06
|
|
|
|
lana38
|
Ja www.lunarium.co.uk. Mislim, da je pravi. LP
|
|
RE: angleška metoda zanositve 24.4.2007 12:34:37
|
|
|
|
lana38
|
Na Jonas method moraš iti, ko ti odpre stran. LP
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 16:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, punce. A je že katera zanosila s pomočjo te metode? Jaz sem zdaj računala, pa naj bi bil ugoden čas 13. 5. takrat pa bom glih imela menstruacijo oz. bom dan ali dva pred njo?!
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 17:44:55
|
|
|
|
torcica
|
Pozdravljene, Tudi meni se izračun za celo leto prekriva z menstruacijo . Ampak res ne razumem, kako lahko vseeno zanosiš, kljub temu da ni čas ovulacije
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 18:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
To je larifari
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 19:19:11
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina To je larifari pomoje tudi...
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 20:10:34
|
|
|
|
curkica
|
torcica - glih v tem je finta te metode; položaj lune in ovulacija se morata pokrivati, takrat je baje najbolj "ugoden" čas za zanositev.
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 21:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem jaz prav prebrala, da če pade označen dan na dan menstruacije, da je možnost zanositve zelo velika?!
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 25.4.2007 21:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pride ravno na dni ko imam M In ja, jst sem tud prebrala da je kao če je na dan M možnost zanositve zelo visoka
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 26.4.2007 6:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
No pupe, ktera tolk verjame v to, pa naj gre med M seksat in pole nič več in bomo videli ali je larifari ali ne . NO meni je to čist mim, kaj si vse folk ne zmisli, pa da ti določi za celo leto spol, pa še mentalno in fizično invalidnost , sem mi zdi, da je ta ki je to sestavljal rojen ravno, ko je imel številko 5 . Še vedno bo vešega otročka zaplodil mož in nobena luna . Luna vama je lahko le kot pripomoček k romantiki, morje, plaža, luna, zvezde in samo vidva tam nekje za grmovjem . Torej izkoristite luno, ne bo vam žal, luna je zakon
|
|
|
|
RE: angleška metoda zanositve 26.4.2007 7:17:33
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem prvič zanosila, ko sta se mi lunarna in prava O res pokrivali. Drugič in tretjič pa ne. Ne vem, če je res kaj na tem. Če bi bilo, bi morala že lani julija in avgusta biti . Pa sem še čakala do aprila 2007, ko sploh nista bili skupaj. LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?