beti 1 -> RE: lulanje ponoči (24.4.2007 13:38:09)
|
Prosim samo ne je zbujat ponoči, tako se bo naučila edino tega, da so drugi odgovorni za njeno lulanje ponoči, ko jo bo tiščalo se pa verjetno še dolgo ne bo zbudila. Moj ma tud skoraj tri leta in pol, pa je tudi že več kot leto brez plenice čez dan, ob dnevnem počitku pa deset mesecev. Plenica je zjutraj ponavadi čisto prelulana, smo probal tudi brez, pa sam reče, da bi rad šel brez spat, ker ga že malo moti, ampak enostavno ne gre, preveč trdno spi in se enostavno ne zbudi za it lulat. Pa tudi zvečer in zjutraj je prelen, da bi odšel do WC-ja in se raje v pleničko, četudi je še/že buden. Pač glede tega še ni zadosti zrel. Čez dan, ko so budni jih lahko malo tudi z disciplino in nagradami spodbudiš, na to kaj se s telesom dogaja med spanjem pa še mi nimamo upliva, kaj šele otroci. Jo pa lahko že sedaj naučiš, da je zadnja stvar, ki jo naredi preden gre v posteljo to, da gre lulat. Bo prišlo prav tudi kasneje. Jaz bom počakala do poletja, ko bo topleje in takrat spet poskusila brez, če se ne bo že prej kaj spremenilo. pa mirno spanje in čimmanjkrat mokro posteljo
|
|
|
|