jaz pa žalostna.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Majči -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 9:11:27)

A zakaj......ker me je danes na točno 28 dan obiskala tale packa :hudicek: m., a sem vseeno na tiho upala, da nam zdaj rata. Ni kaj, zdaj me naslednji teden čaka HSG v Postojni in potem spet upanje do konca ciklusa.
Saj več ne vem a bi jokala al ne, sem že tako trda ratala da se sama sebi čudim. Hvala bogu da je vikend, da malo pozabim in da bom v ponedeljek že boljše!
Drage moje - pri meni na žalost spet nič in upam, da boste imele druge več sreče.

:zmeden2:

anadejka -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 9:16:00)

:(:((:grrr::(:((Majčiiiiii ne bit žalostna.A ti neki povem,veliiiiko punc baje po HSG-ju9nebesa9nebesa9nebesa;),res.Upam da boš tudi ti imela tako srečo:miska::miska::angel::angel::pujs::pujs:

kimi -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 9:51:50)

Upam, da se bo čimpreje prijel:duda:

natja_ -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 11:02:45)

... mene je tud danes, že navsezgodaj obiskala :hudicek: - saj več sploh ne vem kako naj jo imenujem... Pa tako sem upala ta mesec, da ne bom več uporabljala tamponov...:grrr:
jojjj, kar jokala bi....

natja :racka:

Majči -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 11:40:44)

Ja, natja, potem pa sva danes že dve zelo žalostni:(:(:(:( ni kaj, upajva, da bo naslednji mesec za naju srečen!

bambi -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 13:24:50)

Hejta vidve, mene je tudi včeraj že 10. obiskala ta :hudicek:, ampak sem bila zelo hladna in se m zelo dobro prenesla. Res se ne mislim več sekirat zaradi nje, naj jo pobere pras.... hudobno. Se mi zdi, da sem se že preveč prejokala zaradi nje in se ne bom več....
Enkrat bo že ratalo :nosecka:

Bambi

Anitka -> jaz pa žalostna.... (15.10.2004 15:19:26)

Hojla!

Ah MAJČI ne obupat. Tudi mene bo v ponedeljek obiskala že 16. ali celo 17. :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: M. Pa se ne bom več jokala! Se ne splača veš. Je na svetu toliko lepših stvari kot joj zaradi pras...:hudicek: da je škoda solza.

Držim pesti, da bo HSG čim manj boleč in da bo vse v redu, po njem pa takoj :modri::duda::roza: Tui jaz sem naročena na HSG in sicer 27.10.

Pa srečno,
Anitka:metulj:

Stran: [1]