Active fit no.4 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

dory -> Active fit no.4 (15.10.2004 8:03:06)

Bom kar tukaj vprasala...namrec za mojega soncka kupujem active fit, ki so meni osebno tanajboljse plenicke...vendar pa mu trojkica postaja premajhna pa me zanima, ce se pri nas kje da dobiti stirico? V toysu sem jih sicer videla, pa me zanima,ce se pri nas tudi dobijo?

hvala in lp

SILVA -> Active fit no.4 (15.10.2004 8:15:45)

V Mullerju v BTC-ju jih imajo.Jaz namreč tam kupujem trojko:).
lp:kuza:

NinKa -> Active fit no.4 (15.10.2004 8:26:20)

Ja v BTCju jo imajo, ampak tut to je od kar prenavljajo in je kar kaos tezko najdet. Sem pred dvema tednoma mela ful probleme, sploh kaj nabrat.

Ja, jaz grem jutr v Toysa, da se malo zalozimo.

:sloncek::kuza::sloncek:

Miša7 -> Active fit no.4 (15.10.2004 8:48:29)

Hojla, a so to Fixis plenice, ker jih tud mi uporabljamo, pa me zanima, če so kaj ceneje v Toysu, da hodite gor po njih???:kuza:

Lep dan, Miša&Hana:sloncek:

SILVA -> Active fit no.4 (15.10.2004 10:01:38)

To so Pampers Active Fit-nemške:).
lp

Miša7 -> Active fit no.4 (15.10.2004 11:31:47)

:zmeden::ups::)- Ups,ker so tud fixis active fit, soory;)
Lep dan vsem, Miša&Hana:metulj:

dory -> Active fit no.4 (15.10.2004 11:36:00)

Silva,

si prepricana da je v mullerju v btc-ju tudi stirica? Ker sem nekje brala da naj bi imeli samo trojko... res bi ti bla hvalezna za info, da ne bom zastonj posiljala koga po nakupih :)

mala Zala -> Active fit no.4 (15.10.2004 12:01:58)

Tudi jaz uporabljam Pampers AF, do sedaj sem jih kupovala v Avstriji v Toysu. A glej ga zlomka! Pleničke iz "prejšnje runde" so bile popolnoma drugačne (imele so drugačne trakce za pritrditev - take na ježka in bile so veliko mehkejše) od teh, ki sem jih kupila nazadnje. Ja, zagotovo sem vzela AF. Nisem mogla verjet, da je taka razlika. Škatli se pa med sabo razlikujeta po tem, da je na prejšnjih znak Pampers napisan z malo večjimi črkami, drugače pa sta identični. Ne morš verjet. Pa tudi robčke sem prejšnjič vzela gor (Pampers po 6 paketkov skupaj pakiranih), pa so zdaj novi, ki imajo malo oljčka zraven. No, saj niso tolk slabi, samo povem, da če jih katera ne mara, naj bo pozorna.

Kar se pa Millerja tiče, sem bla pa zelo razočarana, ker že 3 tedne nimajo Aptamila AR, pa nimajo pojma kdaj ga bodo dobili. Sem že skoraj obupala. Pa tudi druge robe skoraj niso imeli (cca 3 tedne nazaj). Ne vem, kako si lahko to privoščijo:zmeden:

LP:kuza:!

SILVA -> Active fit no.4 (15.10.2004 15:36:36)

Bom šla jaz pogledat v Mullerja pa ti sporočim:).Samo včasih jih tudi ni,ne samo štirice ampak tudi trojke:(.Pravijo,da jim je zmanjkalo.Mislim,kot da naročijo samo 4 zavitke:zmeden:.Ne ljubi se jim it gledat v skladišče:grrr:.A jih kupim,če jih imajo na zalogi:)?
lp:kuza:

dory -> Active fit no.4 (15.10.2004 17:27:45)

Silva,

jutri gre moj dragi bratec v btc v soping, pa bo sel se za plenice pogledat...no ce jih ne bo, se bova pa dogovorili za tvoj predlog...hvala ti :)

jagoda -> Active fit no.4 (15.10.2004 21:46:18)

Jaz kupujem štirico v Mullerju v BTC-ju, tak da jih preverjeno imajo!!!

Stran: [1]