Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 23.4.2007 22:18:30
|
|
|
|
lex
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 23.4.2007 22:28:15
|
|
|
|
taja27
|
za tvojega . uživaj in cartaj bušija.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 23.4.2007 23:19:44
|
|
|
|
pupika27
|
ENO VPRAŠANJE NA HITRO!!!!!!KOLIKO DNI PO IZOSTANKU MENSTRUACIJE JE NAJBOLJŠE DELAT TEST DA TI POKE NAJBOLJ NATANČNO????????RAHO TEBI PA ISRENE ČESTITKE IN OBILO LEPIH TRENUTKOV V NOSEČNOSTI.UPAM DA SE TI KMALU PRIDRUŽIMO!!PAZI NA VAJU
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 5:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Raho, take zgodbe imamo tu najraje , zato nisi nič posvinjala, samo še osrečila si nas in nam dala poguma, volje in upanja . Hvala ti in čestitke, pa srečno do konca Pupika, naj te opozorim, da pisanje z velikimi črkami pomeni kričanje. Test naredi 3-6 dni po izostanku, če je negativen in ni M, pa spet čez par dni lai celo teden. Po občutku, drgač pa ti itak v navodilih pri vsakem testu piše. Nobena ti ne bo znala povedat kdaj, ker ne ve, kdaj si imela ovulacijo.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 7:43:12
|
|
|
|
srki
|
Vse lepo tebi in tvoji pikici
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 8:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz sem res res vesela zate . Zdej pa uživej v nosečnosti, vsak trenutek izkoristi do konca in se pusti razvajati.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 8:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da je vse OK, jaz sem tako vedela, da bo! Čestitke, pa lepo in mirno ti želim!
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 9:18:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Raho . In uživaj v nosečnosti
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 9:43:39
|
|
|
|
GoYa
|
, raho, čestitke in lepo nosečnost do konca.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 10:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo, mirno in lepo nosečnost želim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?