Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 23.4.2007 22:18:30
|
|
|
|
lex
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 23.4.2007 22:28:15
|
|
|
|
taja27
|
za tvojega . uživaj in cartaj bušija.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 23.4.2007 23:19:44
|
|
|
|
pupika27
|
ENO VPRAŠANJE NA HITRO!!!!!!KOLIKO DNI PO IZOSTANKU MENSTRUACIJE JE NAJBOLJŠE DELAT TEST DA TI POKE NAJBOLJ NATANČNO????????RAHO TEBI PA ISRENE ČESTITKE IN OBILO LEPIH TRENUTKOV V NOSEČNOSTI.UPAM DA SE TI KMALU PRIDRUŽIMO!!PAZI NA VAJU
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 5:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Raho, take zgodbe imamo tu najraje , zato nisi nič posvinjala, samo še osrečila si nas in nam dala poguma, volje in upanja . Hvala ti in čestitke, pa srečno do konca Pupika, naj te opozorim, da pisanje z velikimi črkami pomeni kričanje. Test naredi 3-6 dni po izostanku, če je negativen in ni M, pa spet čez par dni lai celo teden. Po občutku, drgač pa ti itak v navodilih pri vsakem testu piše. Nobena ti ne bo znala povedat kdaj, ker ne ve, kdaj si imela ovulacijo.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 7:43:12
|
|
|
|
srki
|
Vse lepo tebi in tvoji pikici
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 8:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz sem res res vesela zate . Zdej pa uživej v nosečnosti, vsak trenutek izkoristi do konca in se pusti razvajati.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 8:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da je vse OK, jaz sem tako vedela, da bo! Čestitke, pa lepo in mirno ti želim!
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 9:18:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Raho . In uživaj v nosečnosti
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 9:43:39
|
|
|
|
GoYa
|
, raho, čestitke in lepo nosečnost do konca.
|
|
|
|
RE: Sem tok srečna, da... 24.4.2007 10:05:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo, mirno in lepo nosečnost želim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?