živa23 -> spanje (23.4.2007 17:11:56)
|
Pozdravljeni! Imam punčko staro 18 mesecev. Zdaj spi zraven naju v svoji posteljici in zvečer ko jo dam spati jo normalno položim v kinderpet kjer zaspi. vendar problem nastopi čez kakšno uro, dve npr. okrog 22, 23 ure ko se zbudi in panično vpije, kriči, kliče od mami, babi, ati..to traja tako dolgo dokler je ne vzamema na sredino. Ne bi bilo še nič narobe, če bi tam vsaj v miru ležala, vendar se potem tam še nemirno obrača, vrti, brca, joče, njene roke so povsod na meni - prsi, vrat, pazduha, lice, obvezno se me mora nekje držati. Vem, da imajo otroci svoja obdobja navezanosti, ampak ko je enkrat v postelji pri nama bi vsaj mislila, da bo mir in bo spala. Je tudi v vrtec, vendar tam ni nekih posebnih problemov z njo, tudi rada gre tja. Je že tudi spala v svoji sobici, vendar sva bili kar fejst bolani februarju zato sva jo vzela nazaj k sebi. VEm da imajo otroci svoja obdobja navezanosti, ampak ko bi vsaj v sredini na miru spala, tako pa sva kot na vrtiljaku...zjutraj pa obvezno pokonci ob 6.00 uri ne glede na to ali gre spat ob 20.00 ali ob polnoči..ni važno ali je sobota ali ponedeljek..zato pa sma že čisto zmatrana Kaj mi svetujete? hvala in lp
|
|
|
|