Anitka -> PO SREČANJU! (14.10.2004 22:24:07)
|
Tako punčke moje zlate, tretje srečanje v Mariboru je za nami. Žal :( smo bile le štiri udeležneke, a smo se imele SUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEER :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Prišle smo KOALA, BIBA 77, BAMBI in moja malenkost. Biba 77 nas je razveselila s prečuovitimi rožicami in pujskom za srečo. Biba še enkrat hvala za tako lepo pozornost. In kaj smo počele?:zmeden2::zmeden2: Ha ha, kaj mislite? Klepetale smo sto na uro, čas pa je minil kot bi trenil. Pa pile smo :kava::kava::kava::kava: PIKA 74 zate nisem popila :kava: da ne bi bilo preveč, ampak sva z Bambi ruknile bambus. Smo se kar dogovorile, da se vkratkem obimo tudi v mojem koncu v Prekmurju na kaki dobri gibanici. Seveda takrat bomo že vse z majčkenimi bušiji.:sloncek::nosecka::sloncek::nosecka::sloncek: Seveda bo to že letos, da ne bo pomote.;)9nebesa;)9nebesa Škoda, da vas ni bilo še več. Boste pa drugič prišle v večjem številu, a ne? Ja pa videle smo Koaline slike s kačami, z njeno :muca: in z malo punčko. Pa vam moram povedati, da ji otročiček v naročju zelo pristoji tako, da upam, da bo kmalu pestovala tudi svojo pikico. Punce hvala vam za lep popoldan in kmalu na svidenje. Beremo se pa itak že prej;) Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|