PO SREČANJU! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> PO SREČANJU! (14.10.2004 22:24:07)

Tako punčke moje zlate, tretje srečanje v Mariboru je za nami. Žal :( smo bile le štiri udeležneke, a smo se imele SUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEER :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Prišle smo KOALA, BIBA 77, BAMBI in moja malenkost. Biba 77 nas je razveselila s prečuovitimi rožicami in pujskom za srečo. Biba še enkrat hvala za tako lepo pozornost.

In kaj smo počele?:zmeden2::zmeden2: Ha ha, kaj mislite? Klepetale smo sto na uro, čas pa je minil kot bi trenil. Pa pile smo :kava::kava::kava::kava: PIKA 74 zate nisem popila :kava: da ne bi bilo preveč, ampak sva z Bambi ruknile bambus. Smo se kar dogovorile, da se vkratkem obimo tudi v mojem koncu v Prekmurju na kaki dobri gibanici. Seveda takrat bomo že vse z majčkenimi bušiji.:sloncek::nosecka::sloncek::nosecka::sloncek: Seveda bo to že letos, da ne bo pomote.;)9nebesa;)9nebesa

Škoda, da vas ni bilo še več. Boste pa drugič prišle v večjem številu, a ne?

Ja pa videle smo Koaline slike s kačami, z njeno :muca: in z malo punčko. Pa vam moram povedati, da ji otročiček v naročju zelo pristoji tako, da upam, da bo kmalu pestovala tudi svojo pikico.

Punce hvala vam za lep popoldan in kmalu na svidenje. Beremo se pa itak že prej;)

Pa pa,
Anitka:metulj:

tia -> PO SREČANJU! (14.10.2004 22:34:25)

Jaz sem pa :(:(:(:(:(,pa še malce :((:((:(( ker nisem mogla biti z vami.

Super ,da boste punce prišle tudi v naš konec,kako lepo je pa še pri nas,kaj ne da Anitka?

Upam,da bo to čimprej,pa vsekakor z bušijami :nosecka::nosecka::nosecka:.

Lepo pančkajte,pa se tipkamo.

lp

Tia
:racka:

meeryana -> PO SREČANJU! (15.10.2004 7:23:50)

Super....hvala za poročilo,..pa verjemite mi, da bi raje bila z vami, kot pa tam, kjer sem bila :(Drugič pa res.....magari bo v prekmurju :)

Lep petek vsem!!!

M

Kinokija -> PO SREČANJU! (15.10.2004 7:56:50)

A zato gre danes tako dež 8)8)

biba77 -> PO SREČANJU! (15.10.2004 8:48:38)

Aha, pa Anitka nam je dala take male medvedke za sreco. Pa tolko smo se imele za zmenit, da bo se jutri dez. :)

A ste se dolgo ostale, ko sem jaz ze sla?

:miska:

kimi -> PO SREČANJU! (15.10.2004 9:48:16)

Samo, da ste uživale. Tako je treba :)-

tinkamiška -> PO SREČANJU! (15.10.2004 10:10:23)

Ja, sem včeraj mislila na vas, pa sem se v glavi kr mal za vami pogovarjala(pa da nebo kira misnla, da mi kej fali8)) Lepo, da ste se mele fajn in upam, da se bomo enkrat srečale!!!

Pa-pa,

Tinka

bambi -> PO SREČANJU! (15.10.2004 13:19:09)

Ja, res je bilo super... pa še slikale smo se :bravo::bravo::bravo::bravo: pa papcale......

Biba77 nismo bile več dolgo, mogoče kakšnih 30 min.....

Čvek pa tako in tako :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Je moj mož kar velike oči dobil, ko sem prišla domov z rožico, potem sem še rekla: Glej kako je lepa, jo bom kar posušit dala. Ha, ha, verjetno si je mislil, da imam kakšnega ljubčka :ups:. Pol se je pa že smejal, ko sem vzela medvedka iz torbice in ga sprehajala po njegovem obrazu in popačeno zraven govorila. Me je takoj vprašal, če sem kaj pila, ker sem bila tako dobre volje, glede na to, da sem dobila M:hudicek:

:rozica: Bambi

biba77 -> PO SREČANJU! (15.10.2004 13:22:11)

Ja, saj je ona teta v cvetlicarni rekla, da vode tako ne rabi (kaktusov cvet) in da je komot kot suha rozica (ona jih tudi ni imela v vodi). Za cez zimo, ne?
Pol pa sem se mami eno dala in se za mene je ostala (ko nas ni bilo dosti).
:miska:

bambi -> PO SREČANJU! (15.10.2004 13:26:05)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]