|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice-preveč prostega časa?
23.4.2007 10:37:23   
Daschi
Zdravouser posted image !

No, pred vrati so počitnice, kar zame pomeni, da bosta dva otroka doma. Stara sta 9 in 6 let. Igra bo seveda na prvem mestu, ampak tudi otrok se prične dolgočasiti. Imate morda kak nasvet, kako zaposliti otroka med počitnicami?
Doma smo na podeželju, kakšnega večjega dela okrog hiše ni. Ker imamo doma še 1,5 letnika, kakšni dolgi sprehodi odpadejo. Tudi zaradi mojih zdravstvenih težav.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice-preveč prostega časa?
23.4.2007 13:54:22   
mamuška
Morda je kaj organizirano v okviru šole, kaki pohodi, igre na prostem, delavnice? Pride v poštev kakašna pomoč med prijateljskimi družinami? Ena recimo vzame s sabo večje, druga manjše otroke - mi smo tako večkrat kombinirali. Ta večji so šli skupaj z enimi starši, mlajše smo vzeli drugi in smo se prilagodili bolj njim. Če imate vrt in možnost bivanja zunaj, pa sploh ne bi smel biti problem. Lavor vode ven, kup peska in na juriš!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 21:34:24   
Gina
A veš kaj je ena od zmot modernih staršev? Da mislijo, da morajo zabavati svoje otroke. Največ kar lahko naučiš svojega otroka je to, da ga naučiš biti srečen sam s seboj, da si sam najde tisto, kar on rabi za svojo srečo. In to niso odrasli. Odrasli morajo biti tam nekje v ozadju, vedno sholder to cry on, pa vedno nekje zadaj za varnost in ugodje, vendar ne kot glavni soigralci ali usmerjevalci. Sama imam tri otroke, pa jim ni kaj dosti dolgčas, kljub temu, da živimo na vasi. Pravzaprav imajo kar naprej ogromno reči za počet v glavi, da sproti ne utegnejo vsega izvesti, kar bi radi. Tako da, po pravici povedano, te ne razumem. Kako lahko ima otrok preveč prostega časa, moji komaj čakajo, da ga bodo imeli, da bodo fraj za igro in točno tisto, kar si želijo počet.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2007 21:46:10   
Anonimen
Ja, to kar pravi Gina, sem brala v knjigi Zdenke Zalokar Divjak. Tudi ona pravi, da otrokom ne smemo organizirati prostega časa, da si ga morajo sami. In to že od malega. Tako postanejo iznajdljivi, ne pa da starše kličejo v službe, češ kaj naj pa zdaj delam.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 21:48:10   
Njuškalo
Če imaš dva otroka , bi se po vsej logiki morala sama med seboj kar fajn zamotit.Jaz imam samo enega, pa gre tudi kar s prijatelji ven, se zabava po svoje.Se kar strinjam z Gino.
No, nekaj časa mu tudi jaz organiziram.Naprimer letos gre v nogometno šolo za tri tedne, vsak dan po osem ur.Pa tudi na morje, pa še kam..in počitnice minejo kot bi mignil.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 23:26:56   
frutka_
Strinjam se z napisanim pred menoj. kdo pa je tebe zaposloval ,ko si bila manjša.
Jaz sem komaj čakala počitnice , da sem v miru lahko brala. Ljubi mir je bil.
Imej ju pod kontrolo le toliko, da česa ne ušpičita...hihihi...

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 9:35:53   
Daschi
ja, se kar strinjam z odgovoriuser posted image .
Hvala.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2007 10:47:12   
muška
uf jaz sem med počitnicami vedno vegetirala in uživala user posted image

kaj pa kakšen poletni otroški kemp? vem, da je nekaj na menini planini in se imajo prav fino mulčki tam

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?