histero in laparo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> histero in laparo (23.4.2007 10:15:52)

Pozdravljene!
Bila sem na histero in laparo. Zanima me koliko časa ste po histero krvavele? Začela sem krvaveti 3 dan po operaciji , ni veliko, nič ne boli....imam še 3 abletke cilesta za pojest do konca, pol naj bi bil M?

varja -> RE: histero in laparo (24.4.2007 15:24:56)

Živjo! Jaz nisem krvavila skoraj nič. Čez teden dni pa sem dobila menstruacijo, tri dni prej kot sem jo pričakovala in traja že pet dni tako, da ne vem, ali je to menstruacija ali je to zaradi posega.

KatyMM -> RE: histero in laparo (25.4.2007 14:46:34)

Pozdravljeni!
Jaz sem krvavela 14 dni po posegu, ne veliko. Ginekolog mi je rekel, da to ni prava menstruacija, temveč odtegnitvena M, zaradi tablet. Sem bila včeraj na pregledu in je rekel, da naj bi menstruacijo dobila po 7-8 tednih po operaciji.

lp

varja -> RE: histero in laparo (26.4.2007 11:44:54)

Katy, zanimivo. Nam so rekli že v bolnici, da naj bi imele vse čisto normalno M po posegu. Je pa res, da jaz nisem jedla nobenih tablet pred posegom. Skratka tole o osmih tednih brez normalne M se mi zdi čudno.

KatyMM -> RE: histero in laparo (27.4.2007 8:37:30)

Ja, saj se je ginekolog očitno zaračunal - mislim, da je malo z datumi pomešal. Ker mi je rekle, zdajle enkrat, okrog 10 maja, kar je 7 tednov po operaciji. Ampak je držal tisti prvi del - zdajle enkrat. Ker se mi je včeraj tako ulilo, da ni za povedat, krči so pa taki, da tud stat ne morem. Sem tudi na forumu brala, da so M po histero grozljive - očitno drži.

lp

florita -> RE: histero in laparo (30.4.2007 16:54:13)

Torej pred kratkim sem imela laparo in histro. Včeraj sem dobila M (prej sem jedla KT) in moram rečt da res boli M kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], že 2 dni ne spim ponoči. Tako da drži teroija punc da prva M po histero boli.

Stran: [1]