Abra -> RE: IUI - majčiče, junijčice (29.11.2007 18:00:11)
|
Pozdravljene punce! Vsake tolko prečekiram tudi vaš forum, sem pa bolj aktivna pri IVFjevkah. Marjana.r precej me je presentilo, kako tebe zdravijo. Saj sem ti že enkrat hotla napisat, pa pol nisem. Zdaj berem, da si že 4 leta na klomifenu. Pa kaj si tvoj zdravnik misli? A eksperimente na tebi dela, al kaj? Klomifen se jemlje tri mesece, saj to ni nedolžno zdravilo. Pametni ginekologi ga niti ne predpisujejo, ampak to prepuščajo strokovnjakom za neplodnost. Veliko se govori tudi o tem, da bi ga lahko samo oni predpisovali prav zaradi takih zlorab, ki so pacientom prej v škodo kot korist. Najbrž si čisto mlada in osteoporoza pri tvojih letih je res kriza. Se mi zdi, da si napisala, da mu popolnoma zaupaš, jaz ti svetujem, da ga takoj zamenjaš oz. naj ti napiše napotnico za neplodnostno ambulanto. To ti po enem letu pripada. Pa da ti sam inseminacije dela, haloo? Seme je potrebno pred tem prečistiti in to počnejo v slo samo v treh centrih - GK Lj, Maribor in Postojna. Za tvoje zdravje gre, poišči pri zdravljenju neplodnosti vsaj drugo mnenje. Sicer pa nikjer ne delajo več kot 4 inseminacije, pa ne zaradi tega, ker jih zavarovalnica samo tolko plača, ker je uspeh pri neplodnih zelo nizek. Čimprej do pravega strokovnjaka in upam, da je z osteoporozo samo lažni alarm. Čisto vsem pa želim, da čimprej zagledate [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] z iui ali brez. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|