curkica -> RE: IUI - majčiče, junijčice (19.9.2007 14:13:30)
|
Pozdravljene! Nisem vedla, na katero temo naj postavim tole mojo "tegobo", zato se obračam kar na vas. Kot sem že poročala, me je prejšni mesec obiskala tetka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] sama od sebe po 46 dneh. Danes je torej zopet 39 dan ciklusa, seveda ne morem vedet, ali se bo ta mesec pojavila ali ne, ker imam zaradi PCO čisto totalno zbrko tam spodaj. Tako ne vem niti, ali imam ovulacijo, ali ne, itd. itd. Ampak problemček je pa sledeči, namreč danes je že tretji dan, ko mi je nekako slabo. V ponedeljek sem najprej mislila, da je od "burnega" vikenda prišlo za mano, tudi bolj malo sem spala. Ampak enako je bilo tudi včeraj in še danes. Vsake toliko časa se mi v grlu nabere nekakšen "cmok" in ne vem, a bom bruhala al kaj. Prav konkretno na bruhanje mi sicer ne gre, le čudno slabo mi je. Želje po hrani nimam prav nobene, skoraj bi lahko rekla, da se mi vse skupaj gabi. Potihem se sprašujem, če sem mogoče noseča. Me je pa strah delat test, da bi se prepričala, ker do zdaj je itak bil vedno -. Drugih znakov nimam sploh nobenih. Zanima me samo, kaj ve kaj mislite! Lep pozdrav vsem skupaj, novim nosečkam VELIKO SREČE, prav tako pa vsem, ki še delate na tem. LP
|
|
|
|